Skip to main content
Todavía no se ha guardado ningún empleo.

Personas, Proyectos y Soporte

Praktik People & Culture (HR), IKEA Torsvik

Solicita empleo
Jönköping, Sweden Recursos Humanos En prácticas
Informaciones sobre la localización de la oferta

Descripción del trabajo

ID de la oferta: 263522

Fecha de publicación: 24/10/2024



Vi ser fram emot att erbjuda en student som läser HR- eller PA-programmet en praktikplats hos oss på IKEA Torsvik under 5 veckor vårterminen 2025. Här får du möjlighet att öka din kunskap och erfarenhet inom hela personalområdet!

Placeringen för denna praktik är i på vår distributionscentral i Torsvik. Hit tar du dig enkelt med buss från centrala Jönköping. Här kommer du tillhöra People & Culture. Det är vad vi på IKEA kallar vår HR-avdelning. I vårt team är vi fyra stycken generalister, en People Planning Specialist och en manager.

Vi supporterar hela Torsvik inom alla personalfrågor och HR-processer. Här får du möjlighet att lära dig allt inom rekrytering, avtalsfrågor, kompetensutveckling, arbetsmiljö, bemanning med mera. Vi samarbetar dagligen med chefer, medarbetare, förtroendevalda fackombud samt skyddsombud. På IKEA uppmuntrar vi självledarskap så du kommer ha möjlighet att påverka upplägget för din praktikperiod utifrån din kompetens och nyfikenhet.

Vårt team präglas av att ha högt i tak, humor och en härlig teamkänsla. Under hela praktikperioden kommer du ha löpande handledning och nära kontakt med din närmaste mentor på vår avdelning.

VARFÖR VI KOMMER ATT GILLA DIG

För att trivas hos oss under din praktik är det viktigt att du är nyfiken och får energi av lära dig nya saker. Vi är en stor arbetsgivare med ca 900 medarbetare. Så våra dagar är fartfyllda och varierande. Vi ser praktik som ett utbyte där vi lär av varandra. Så vi ser gärna att du delar med dig av dina erfarenheter under din tid hos oss. Det är meriterande om du har jobbat inom retail eller logistik sedan innan.

Vi ser gärna att du har möjlighet till att vara närvarande måndag till fredag 08-16.30 men detta kan diskuteras. Det är ett krav att du behärskar svenska och engelska för att genomföra din praktik hos oss.

Ansök nu!

I din ansökan ser vi gärna att du bifogar ett CV och lägger fokus på att svara på våra frågor som kommer upp när du ansöker.

Praktikperioden, som är obetald, kommer ske enligt överenskommelse samt utifrån eventuella stadgar i LIA/VFU/APU. 

Har du frågor om praktikplatsen? Välkommen att höra av dig till Lisa Berg, lisa.berg@ingka.ikea.com

Har du frågor om rekryteringsprocessen? Välkommen att kontakta Emma Helmin, emma.helmin@ingka.ikea.com

Välkommen med din ansökan senast 6 november!



Solicita empleo