Skip to main content
Todavía no se ha guardado ningún empleo.

Personas, Proyectos y Soporte

Stagiaire medewerker - Communicatie health & wellbeing

Solicita empleo
Haarlem, Netherlands Salud y Seguridad En prácticas
Informaciones sobre la localización de la oferta

Descripción del trabajo

ID de la oferta: 244363

Fecha de publicación: 13/06/2024IKEA ziet dat wanneer medewerkers floreren, IKEA ook floreert. We hebben het onderwerp “health & wellbeing” van onze medewerkers dan ook hoog op de agenda staan en we ondersteunen onze medewerkers als het gaat om hun fysieke, mentale en financiële gezondheid en welzijn. Heb jij hart voor het onderwerp en wil je je wil je je ontwikkelen op het gebied van medewerker-communicatie? Dan hebben wij een heel leuke stageplek voor jou binnen ons team Co-worker Relations (onderdeel van HR).

Een dag met ons in jouw leven

Tijdens jouw stage ondersteun je ons team in het schrijven en redigeren van informatie voor medewerkers, help je bij het maken van een communicatieplan en bedenk je creatieve manieren om health & wellbeing op een goede en leuke manier onder de aandacht van onze medewerkers te brengen. Wat je verder gaat doen:

- Schrijven en redigeren van informatie voor medewerkers (bijvoorbeeld het aanpassen van teksten en beelden op onze Samen slim werken catalogus en het ontwikkelen van content op ons medewerkerportal “Now P&C)
- Maken van een communicatieplan op basis van onze plannen van de komende drie jaar
- Bedenken van creatieve manieren om het thema “health & wellbeing” op een goede en leuke manier onder de aandacht van onze medewerkers te brengen

Ons team binnen IKEA

Kan je het je voorstellen? IKEA begon ooit als klein postorderbedrijf in Älmhult, een Zweeds dorp op het platteland. Tegenwoordig vind je ons in 63 landen met een uniek assortiment. Werken bij IKEA, betekent werken in een wereld aan ideeën. Een wereld die door onze eigen collega’s wordt omschreven als een werkplek waar iedereen welkom is en je jezelf kan zijn. Waar we met elkaar het verschil maken voor zoveel mogelijk mensen en de planeet. Maar ook een werkplek waar je zelf je carrièrestappen bepaalt en waar veel ruimte is voor jouw praktische creativiteit en ideeën. En dat alles terwijl je werkt in een fijn team met collega’s die altijd voor je klaarstaan en je helpen wanneer dat nodig is.

Dit fijne team is het team Co-worker Relations (dat is onderdeel van HR, bij IKEA “People & Culture” genaamd). Binnen dat team werk je veel samen met de health & wellbeing leader en een van de co-worker relations specialisten. Ons team is hecht, we lachen veel samen, we steunen elkaars ontwikkeling en helpen elkaar waar dat nodig is. Bij ons kantoor is gekozen voor een hybride werkvorm, dat betekent dat wij deels thuis werken en deels op kantoor. De donderdag is onze vaste kantoordag. Maar als je wil, ben je iedere dag op ons kantoor in Haarlem welkom.

Wie je bent

“Tilsammans” (Zweeds voor “samen”) is een van onze kernwaarden: zo’n grote organisatie vraagt erom dat je goed kunt samenwerken. Je bent leergierig zodat je je snel de inhoud van het “health & wellbeing” thema eigen kunt maken. Vanwege onze hybride werkvorm is het belangrijk dat je zelfstandig kunt werken in een digitale werkomgeving. Wat je nog meer nodig hebt:

- We beschikken over verschillende communicatiekanalen. Je weet hoe je die creatief kunt inzetten
- Bij IKEA werken we tweetalig, het is daarom belangrijk dat je zowel de Nederlandse als de Engelse taal goed beheerst
- Je bent bekend met het werken binnen de digitale omgeving van Office 365
- Je werkt gericht naar een eindresultaat toe, vind het leuk om dingen op te leveren

Goed voor onze aarde en voor jou

Als je in deze rol bij ons aan de slag gaat dan kan je o.a. het volgende van ons verwachten:

- Een stagevergoeding van €340 bruto per maand bij een volledige stageweek;
- Een stageperiode van minimaal 20 weken, waar jij minimaal 4 dagen in de week werkzaam bent bij IKEA (fulltime stage is dus ook mogelijk);
- Ruimte voor eigen initiatieven en goede ideeën;
- Een onvergetelijke tijd en een waanzinnig nieuw netwerk!
Solicita empleo