Skip to main content
Todavía no se ha guardado ningún empleo.

Personas, Proyectos y Soporte

Meewerkstage HR

Solicita empleo
Haarlem, Netherlands Recursos Humanos En prácticas
Informaciones sobre la localización de la oferta

Descripción del trabajo

ID de la oferta: 237875

Fecha de publicación: 03/06/2024

Wie je bent

Ben jij op zoek naar een uitdagende en dynamische stage op het gebied van Human Resources waar geen dag hetzelfde is? Werk jij graag samen in een team? Vind jij het leuk om allerlei vragen te beantwoorden van medewerkers en teammanagers en schakel je makkelijk tussen verschillende werkzaamheden? Lees dan vooral verder!

Naast dat je jezelf herkent in onze waarden, een passie hebt voor woninginrichting en staat te trappelen om jezelf en IKEA verder te ontwikkelen, voldoe je aan de volgende voorwaarden:
- Als onderdeel van je HRM-opleiding op HBO- of WO-niveau moet je een meewerkstage lopen van 20 weken
- Je werkt graag in een dynamisch en drukke omgeving waar geen dag hetzelfde is;
- Je bent een enthousiast persoon, initiatiefrijk en analytisch ingesteld;
- Je bent leergierig en in staat theorie te koppelen aan de praktijk.

Je verantwoordelijkheden

Als HR stagiair(e) kan je ervaren hoe het is om bij een bedrijf als IKEA te werken. Je bent werkzaam op de afdeling People & Culture van IKEA Service Office. Dit is het hoofdkantoor van IKEA Nederland dat zich in hetzelfde gebouw bevindt als onze winkel in Haarlem. Samen met de HR manager en de overige 3 HR collega’s ondersteun je de collega’s van het Service Office in HR-gerelateerde taken.

Hoe je dag er uit zou kunnen zien: je start je werkdag met het beantwoorden van verschillende vragen van je Service Office collega’s via de HR mailbox. Na de koffiepauze staat een HR overleg gepland. Hierin worden de vacatures, het verzuim en andere bijzonderheden besproken van de verschillende afdelingen. Aan het einde van de ochtend staan diverse sollicitatiegesprekken gepland waaraan jij deelneemt. Na de lunch met jouw collega’s, vraagt de HR manager jou of jij wilt meedenken over een HR vraagstuk m.b.t. ontwikkeling van medewerkers of mee te helpen bij de voorbereidingen voor het volgende inspiratie event voor onze collega’s.

Samen als een team

Wij zijn wereldleider op het gebied van woninginrichting en zijn trots op onze waarden en Zweedse cultuur. Samen werken we elke dag aan onze visie om een beter dagelijks bestaan voor zoveel mogelijk mensen te creëren. Dit doen we door een uniek assortiment woninginrichtingsproducten aan te bieden die voor veel mensen betaalbaar zijn.

Op het Service Office werken 250 collega's van verschillende nationaliteiten, daarom gaan de officiële communicatie en aankondigingen in het engels, maar vinden ook veel gesprekken in het Nederlands plaats.

Solliciteer nu!

Als je in deze rol bij ons aan de slag gaat dan kan je o.a. het volgende van ons verwachten:
- Wij zijn trots op onze informele, open werksfeer waarin jouw mening telt.
- Een leuke, leerzame, dynamische plek om stage te lopen en je te ontwikkelen.
- Naast alle kennis en ervaring die je bij ons opdoet ontvang je maandelijks een stagevergoeding van 340,- euro (op basis van 40 uur). Deze stage start vanaf begin september voor 5-6 maanden.
- Beheersing van de Nederlandse taal is een pre

Ben je enthousiast geworden en zie jij jezelf in deze rol? Fantastisch! Upload je CV en geef in jouw motivatiebrief in ieder geval antwoord op de volgende 3 vragen:
- Omschrijf duidelijk in je sollicitatie wat je zoekt en wat je motivatie is.
- Wat verwacht je van IKEA, wat zou je willen leren?
- Ben je in bezit van een studenten OV?

Wij kijken uit naar je sollicitatie!Solicita empleo