Skip to main content
Todavía no se ha guardado ningún empleo.

Conocer y comprender a los clientes

Meewerkstage communicatie

Solicita empleo
Haarlem, Netherlands Marketing y Comunicación En prácticas
Informaciones sobre la localización de la oferta

Descripción del trabajo

ID de la oferta: 237564

Fecha de publicación: 09/07/2024

Wie je bent

Wil jij ervaren hoe het is om bij een van de grootste internationale organisaties in retail te werken? Meelopen bij een merk dat midden in de samenleving staat en in vrijwel ieder huishouden te vinden is? Brede kennis en ervaring opdoen binnen het vakgebied Communicatie? Kom dan stage lopen bij het Communicatieteam van IKEA Nederland!

Als je je herkent in de volgende beschrijving, nodigen wij je uit om te solliciteren!

Je bent:
- Student aan een relevante HBO- of WO opleiding, bij voorkeur communicatie en/of media/journalistiek, eventmanagement of een studie in een commerciële richting;
- Op zoek naar een uitdagende stage vanaf september 2024. Bij voorkeur 5 maanden of langer, maar korter is in overleg mogelijk;
- Geïnteresseerd in retail en hebt affiniteit met interieur en wonen;
- Communicatief vaardig en nauwkeurig en accuraat in je werk;
- Goed in het behouden van overzicht en je raakt op drukke momenten niet in de stress;
- Proactief en in staat om dingen snel op te pakken;
- Vaardig in de Nederlandse en Engelse taal, zowel in taal als geschrift;
- Het is een pre als je vaardig bent in het bewerken van beelden en ervaring hebt met het editten van video’s.

Je verantwoordelijkheden

In de stage ondersteun je het communicatieteam van IKEA Nederland met allround support. In de praktijk ga je vooral aan de slag op de communicatiedisciplines Public Relations en Interne Communicatie. Denk bijvoorbeeld aan:

- Het brainstormen over en het verzorgen van content voor interne communicatiemiddelen;
- Het ondersteunen bij het produceren, filmen en editten van (interne) video’s;
- Inhoudelijk meelezen met persberichten en productnieuws;
- Ondersteuning bij merkactivaties en PR-activiteiten

Ons team binnen IKEA

De Communicatieafdeling bestaat in totaal uit 8 collega’s verdeelt onder verschillende communicatiedisciplines: o.a. Interne Communicatie, PR, en Public Affairs. Als lid van het Communicatieteam van IKEA werk je op het hoofdkantoor van IKEA Nederland in Haarlem. Het Communicatieteam is verantwoordelijk voor het bewaken van de interne en externe reputatie. Op het hoofdkantoor werken we met verschillende afdelingen samen – zoals Marketing, Customer Relations, Sustainability, IKEA Food, Finance, Logistiek en Sales – om onze 13 winkels te ondersteunen. Daarnaast werken we nauw samen met communicatie-en PR bureaus.

Solliciteer nu!

Bij IKEA laat je zien waar je goed in bent. Binnen het IKEA concept is er ruimte voor eigen initiatief en goede ideeën. En als jij wilt leren en je wilt ontwikkelen, staan wij voor je klaar om je daarbij te helpen en ondersteunen. Afhankelijk van opleidingsniveau, stageduur en aantal uur stage per week krijg je een stagevergoeding volgens de cao van IKEA Nederland. De bruto stagevergoeding per maand bij een volledige stageweek is €340,-.

Je zult werken op ons Service Office in Haarlem. De startdatum is vanaf begin september. Wij zijn op zoek naar een stagiaire voor vier of vijf dagen per week voor ongeveer 5-7 maanden.

Ben je enthousiast geworden en zie jij jezelf in deze rol? Fantastisch! Omschrijf duidelijk in je sollicitatie wat je zoekt en wat je motivatie is. Geef ook aan wat je van IKEA verwacht, wat je zou willen leren en wat de eisen vanuit je opleiding zijn (zoals de periode, het aantal uren/dagen en de eventuele opdracht). Zodoende kunnen wij beoordelen of we je een interessante stage kunnen aanbieden. Stuur je motivatie via de vacaturelink.

Wij kijken uit naar je sollicitatie!Solicita empleo