Skip to main content
Todavía no se ha guardado ningún empleo.

Diseño, Creación y Comunicación

Visual Merchandising Manager

Solicita empleo
Groningen, Netherlands Diseño de Interiores y Visual Merchandising Jornada completa
Informaciones sobre la localización de la oferta

Descripción del trabajo

ID de la oferta: 244566

Fecha de publicación: 14/06/2024Voor veel mensen is een dagje IKEA meer dan het uitkiezen van een nieuwe bank of tafel. Het is een dagje weg. Van Småland, de inspirerende showrooms tot aan dé Zweedse balletjes. Het is een beleving. Als visual merchandising manager in Groningen ben jij verantwoordelijk voor deze shopping experience. Samen met het team creëer je een inspirerende winkelomgeving die de klant bij ieder bezoek aan onze winkel opnieuw verrast. Het betreft een functie van 36 uur per week.

Een dag met ons in jouw leven

In jouw rol als manager stuur je het team Visual Merchandise aan en ben je de coach op de vloer. Binnen de afdeling Communication & Interior Design (Com&in) verzorg je met het team de layout van de winkel en de productpresentatie. Met als doel IKEA te laten zien als specialist op het gebied van woninginrichting én home furnishing solutions. Het IKEA-concept? Dat ben je en straal je uit. Naar je teamleden en andere partners. Door een goede planning geef jij je team sturing, waardoor we onze doelen behalen. Je werkt hierbij intensief samen met andere teams zoals Sales en Logistiek. Wat je verder gaat doen:

• Bewaken van het concept op het gebied van layout en range presentation.
• Ondersteunen van het team bij verbouwingsprojecten in de winkel, je bespreekt de voortgang en helpt bij het maken van een heldere planning.
• Verhogen van het kennisniveau binnen het team door een goed netwerk op te bouwen met andere visual merchandise managers in het land.
• Uitvoeren van verschillende hr-taken zoals beoordelingsgesprekken en het bespreken van persoonlijke ontwikkeling.

Ons team binnen IKEA

Kan je het je voorstellen? IKEA begon ooit als klein postorderbedrijf in Älmhult, een Zweeds dorp op het platteland. Tegenwoordig vind je ons in 63 landen met een uniek assortiment. Werken bij IKEA, betekent werken in een wereld aan ideeën. Een wereld die door onze eigen collega’s wordt omschreven als een werkplek waar iedereen welkom is en je jezelf kan zijn. Waar we met elkaar het verschil maken voor zoveel mogelijk mensen en de planeet. Maar ook een werkplek waar je zelf je carrièrestappen bepaalt en waar veel ruimte is voor jouw praktische creativiteit en ideeën. En dat alles terwijl je werkt in een fijn team met collega’s die altijd voor je klaarstaan en je helpen wanneer dat nodig is.

Als manager werk je op onze afdeling Com&in. Deze afdeling bestaat uit ongeveer 26 inspirerende collega’s die specialist zijn op het gebied van woninginrichting. Het team bestaat uit interior designers, store communication en jouw team van 7 visual merchandisers. Als team blijven we ontwikkelen. En fouten maken hoort daarbij. Er heerst daarom een fijne werksfeer waarin iedereen zichzelf mag en kan zijn.

Wie je bent

Een veilige werkomgeving vind je het allerbelangrijkste, dus zet jij je in om dat voor het team te realiseren. Door persoonlijk contact zorg je dat jouw mensen zich gehoord en gezien voelen. Jouw werk als manager daagt je uit. Want ook jij weet dat blije, tevreden medewerkers mooie prestaties opleveren. Elke dag is écht anders, en daarom ben je flexibel en ga je goed om met veranderingen. Daarnaast weet je hoe je verschillende belangen van de afdelingen samenbrengt. Deze overtuigende en verbindende rol past je daarom perfect. Wat je nog meer nodig hebt:

• Je hebt interesse en gevoel voor vormgeving en ziet het werken binnen een concept als een uitdaging. Je weet je team uit te dagen bij het creeeren van de mooiste presentaties
• Je bent goed in het plannen, organiseren en aansturen van meerdere werkzaamheden en projecten tegelijkertijd.
• Je hebt ervaring met leidinggeven, bij voorkeur in een retail omgeving
• Je hebt hbo-werk- en -denkniveau opgedaan door opleiding of werkervaring.

Goed voor onze aarde en voor jou

Wat we vandaag doen, gaan we morgen weer iets beter doen. Want samen zorgen we voor de mens en het milieu. En IKEA zorgt ondertussen ook goed voor jou. Start als Visual Merchandising Manager en ontvang op basis van 36 uur per week:

• Een bruto maandsalaris tussen €3022,- en €3144,-, afhankelijk van jouw kennis en ervaring.
• Een 13e maand en 8% vakantiegeld. Deze worden standaard in december en mei uitbetaald, maar je kunt er ook voor kiezen om deze maandelijks te ontvangen.
• Een collectieve bonusregeling. Deze wordt jaarlijks vastgesteld en bedraagt maximaal 150% van je bruto maandsalaris.
• Reiskosten voor het openbaar vervoer worden 100% vergoed.
• Pensioenregeling.
• 15% personeelskorting bij alle IKEA-winkels in Nederland.
Solicita empleo