Skip to main content
Todavía no se ha guardado ningún empleo.

Conocer y comprender a los clientes

Teammanager in opleiding

Solicita empleo
Groningen, Netherlands Ventas y Comercial Jornada completa
Informaciones sobre la localización de la oferta

Descripción del trabajo

ID de la oferta: 243060

Fecha de publicación: 10/06/2024Ben jij ondernemend en heb jij passie voor Retail? Heb jij de ambitie en capaciteiten om door te groeien naar een leidinggevende positie maar nog niet voldoende leidinggevende ervaring daarvoor? Wil je werken in een omgeving waar leren en ontwikkelen centraal staan? Dan is deze rol wellicht een geweldige kans om jouw carrière bij IKEA Groningen te starten!

Een dag met ons in jouw leven

Op dit moment zijn we voor de afdelingen Logistiek, Customer Relations en Sales op zoek naar nieuwe collega’s die zich graag willen ontwikkelen tot Teammanager Je begint als medewerker op de vloer en leert zo de afdeling en IKEA kennen. Tijdens de eerste maanden krijg je 4 uur per week om aan een opdracht te werken. Op het moment dat jijhet opleidingstraject hebt afgerond, ben je toe aan een volgende stap.

Naast de praktijkervaring die je opdoet, volg je het interne opleidingsprogramma zodat jij je kan ontwikkelen tot een leider passend bij de IKEA waarden. Dit programma heet het Aspirant Team manager Program (ATMP) en start in November 2024. Tijdens de trainingsdagen leer je alle facetten kennen van IKEA Nederland en leer je meer over jezelf en wie jij bent als leider. Door te doen en te ervaren, ga jij jezelf en uiteindelijk ook je team ontwikkelen.

Ons team binnen IKEA

Kan je het je voorstellen? IKEA is ooit begonnen als klein postorderbedrijf in Älmhult, een Zweeds dorp op het platteland. En ondertussen zijn we te vinden in 63 landen met een uniek assortiment. Met trots! Het liefst zijn alle 6.000 collega’s in Nederland de hele dag bezig met het overtreffen van alle klantverwachtingen. Sterker nog, we gaan nog veel verder dan dat. Het is ons doel dat ons bedrijf een positieve (duurzame) verandering realiseert in de samenleving. Daarom zeggen we ook: “We hebben een passie voor het dagelijks leven thuis. We willen een beter dagelijks leven mogelijk maken voor zoveel mogelijk mensen”

Wie je bent

Naast dat je jezelf herkent in onze waarden, een passie hebt voor Retail en staat te trappelen om jezelf samen met IKEA verder te ontwikkelen, kan jij jezelf vinden in de volgende voorwaarden:

• Je hebt inzicht in je eigen sterke en verbeterpunten en wil jezelf hierin ontwikkelen.
• Je bent in staat anderen te enthousiasmeren en zo samen met je team mooie resultaten te behalen.
• Je bent in staat om in hectische situaties het overzicht te blijven houden en de juiste prioriteiten te stellen.
• Jij bent een doorzetter die bij tegenwerking, teleurstelling of tegenslag, door gaat totdat het doel is bereikt.

IKEA is 7 dagen per week geopend en ook in de avonden, jij zult dus flexibel werken, ook tijdens koopavonden, in weekenden en op feestdagen.

Goed voor onze aarde en goed voor jou

Start als Aspirant Team Manager en ontvang op basis van 36 uur per week o.a.:  

• Een bruto maandsalaris tussen € 2.258 en € 2.311 afhankelijk van de afdeling, jouw kennis en ervaring. Zodra je daadwerkelijk ons Aspirant Teammanagers programma start op 1 september, ontvang je daar bovenop een maandelijkse toeslag van € 325. Zodra je in de toekomst de stap maakt naar Teammanager maak je een stap in salaris en vervalt de toeslag.
• Altijd een 13e maand en 8% vakantiegeld. Deze worden standaard in december en mei uitbetaald, maar je kunt er ook voor kiezen om deze maandelijks te ontvangen.

In de link onderaan de vacature vind je meer informatie over onze overige arbeidsvoorwaarden
Solicita empleo