Skip to main content
Todavía no se ha guardado ningún empleo.

Conocer y comprender a los clientes

Senior B2B generalist

Solicita empleo
Groningen, Netherlands Ventas y Comercial Jornada completa
Informaciones sobre la localización de la oferta

Descripción del trabajo

ID de la oferta: 243354

Fecha de publicación: 05/06/2024Wij zijn op zoek naar enthousiaste senior medewerkers voor onze afdeling IKEA for Business, binnen het Remote Customer Meeting Point (RCMP) van IKEA Nederland. Word je blij van het bouwen van een netwerk, heb je een passie voor (woning)inrichting en krijg jij energie van pionieren? Lees dan verder!

Wie je bent

Naast dat je jezelf herkent in onze waarden, een ambassadeur bent voor IKEA en staat te trappelen om jezelf en IKEA verder te ontwikkelen, voldoe je aan de volgende voorwaarden:
• Je bent klantgericht: je denkt in oplossingen, je bent creatief en je doet er alles aan om zakelijke klanten te voorzien in hun wensen. Tevreden klanten zorgen voor een lach op jouw gezicht;
• Je bent in staat om te onderhandelen en om sales presentaties te geven aan grote zakelijke klanten, op management niveau.
• Je kunt (complexe) behoeftes van de zakelijke klant omzetten naar een perfecte oplossing, in samenwerking met jouw teamleider, Key Account Manager en jouw IKEA for Business collega’s in het RCMP en in de winkels.
• Snel schakelen kan je als de beste, waarbij je het belang van de klant centraal stelt; je adviseert de klant over IKEA producten, inrichting van hun bedrijfspand, je ontwerpt keukens en kasten en zorgt dat alles op de juiste manier bij de klant wordt bezorgd;
• Je kan makkelijk omgaan met verschillende computersystemen en bent goed met cijfers; offertes opstellen, klantervaring waarborgen en toezien op afronding van projecten is voor jou geen probleem;
• Je bent leergierig: uiteraard begeleiden wij je van A tot Z en krijg je verschillende trainingen om jou klaar te stomen voor deze fantastische baan.

Ons team binnen IKEA

Bij IKEA Business ben je het gezicht en aanspreekpunt van IKEA voor onze zakelijke klanten; samen met je collega’s zorg je ervoor dat onze zakelijke klant van begin tot eind van het aankoopproces wordt ontzorgd. Van het plaatsen van grote orders tot het ontwerpen van droomkeukens en inrichten van kantoren of restaurants.

Je verantwoordelijkheden

In de senior rol ben jij verantwoordelijk voor het beheren van een aantal grote accounts. Waarbij je de relatie met jouw klanten onderhoud, proactief kijkt naar verkoopmogelijkheden en de verwachting van de klant probeert te overtreffen. Naast het beheren van je eigen accounts, draag je zorg voor het binnenhalen van nieuwe klanten door zowel koude als lauw/warme acquisitie. Je voert intake gesprekken met nieuwe klanten en controleert offertes en orders van jouw collega’s (four eyes principle). Ook werk je nauw samen met de landelijke Key Accountmanager en werk je samen met jouw Teammanager aan jouw persoonlijke ontwikkeling.

Goed voor onze aarde en goed voor jou

Als je in deze rol bij ons aan de slag gaat dan kan je o.a. het volgende van ons verwachten:    
• Wij bieden je een contract van 28 tot 40 uur, met een beginnend uurloon van 16,38 volgens de IKEA cao.
• Naast een goed salaris ontvang je toeslagen die kunnen oplopen tot 100% en ontvang je leuke extra’s als een dertiende maand, vakantiegeld, (eventuele) bonus en 15% personeelskorting in alle IKEA winkels.
• Startdatum in overleg.
• Een leuke, uitdagende functie met veel vrijheid verantwoordelijkheid. Je beheert jouw eigen klanten portefeuille en agenda en helpt de klant van A-Z met het aankoopproces.
• Je krijgt een training van IKEA over onze producten, systemen en planners.
• Een informele en open werksfeer waar jouw ontwikkeling telt!
• Je bent flexibel inzetbaar, je zal onder andere werken in de avonden, op weekenddagen en feestdagen.

Wij kijken uit naar je sollicitatie!
Solicita empleo