Skip to main content
Todavía no se ha guardado ningún empleo.

Conocer y comprender a los clientes

Verkoopmedewerker (fulltime)

Solicita empleo
Breda, Netherlands Ventas y Comercial Jornada completa
Informaciones sobre la localización de la oferta

Descripción del trabajo

ID de la oferta: 244373

Fecha de publicación: 13/06/2024Jij ziet jezelf al helemaal staan in onze winkel. Als verkoopmedewerker bij IKEA Breda maak jij er topsport van onze klanten te helpen. Het betreft een functie voor 36 uur per week op de afdeling Sales. Als aanspreekpunt stel jij de juiste vragen om de wensen en behoeften van onze klanten te achterhalen en door te vertalen naar de juiste producten.

Wat je dagelijkse werkzaamheden zullen zijn

Het eerste wat klanten opvalt als ze binnenkomen in onze winkel is jouw fijne aanwezigheid. Daarnaast zien ze onze geweldige woonartikelen. Jouw afdeling is dankzij jou altijd netjes. Je werkt 33 of 35 uur per week, verspreid over 5 dagen. Dat kunnen dagdiensten of avonddiensten zijn, ook in het weekend ( je werkt maximaal 2 weekenden per maand) en bent dus flexibel inzetbaar.
Je bent verantwoordelijk het aankoopproces van de klant, dit doe je door te zorgen voor een optimale warenlegging in de winkel. Voorraadniveaus, de mechanische verkoop, commercialiteit en de logistieke efficiency zijn aansprekende termen voor jou.

Wat je verder gaat doen:

• onze klanten adviseren in passende woonoplossingen en daarin weet je hen te verrassen.
• je verantwoordelijkheid nemen over je eigen afdeling, je helpt waar nodig en bent altijd bereid een stapje extra te zetten. Zowel voor je collega’s als voor klanten.

Ons team binnen IKEA

Kan je het je voorstellen? IKEA begon ooit als klein postorderbedrijf in Älmhult, een Zweeds dorp op het platteland. Tegenwoordig vind je ons in 63 landen met een uniek assortiment. Werken bij IKEA, betekent werken in een wereld aan ideeën. Een wereld die door onze eigen collega’s wordt omschreven als een werkplek waar iedereen welkom is en je jezelf kan zijn. Waar we met elkaar het verschil maken voor zoveel mogelijk mensen en de planeet. Maar ook een werkplek waar je zelf je carrièrestappen bepaalt en waar veel ruimte is voor jouw praktische creativiteit en ideeën. En dat alles terwijl je werkt in een fijn team met collega’s die altijd voor je klaarstaan en je helpen wanneer dat nodig is.

In IKEA Breda werken in totaal 400 collega's samen om onze klanten een zo goed mogelijke winkelbeleving te geven. Waar het druk is springen we voor elkaar in, zelfs soms bij andere afdelingen. Bij IKEA zijn we 1 team. Als het gekkenhuis is helpen ook de managers mee op de werkvloer. Samen maken we er een feestje van! We willen de klant blij maken. Dat doen we met een divers team van alle leeftijden, soorten en maten. Je krijgt er een tweede familie bij die ieder talent (groot of klein) waardeert.

De afdeling Sales waar jij komt te werken bestaat uit de Showroom, Woonaccessoires of het Zelfbedieningsmagazijn. We weten natuurlijk al dat jij blij wordt van woninginrichting en we willen jou nóg blijer maken.
Op dit moment hebben we vacatures op de afdeling verlichtingen en textiel, deze vallen beiden onder de Sales afdeling Woonaccessoires:
Als je op een woonaccessoires afdeling werkt, zoals bijvoorbeeld de afdeling 'Textiel' of 'Decoratie', run je je eigen ‘IKEA mini-shop’. Het belangrijkste is dat je op elk moment zichtbaar en beschikbaar om klanten te kunnen helpen. Daarnaast is het van belang dat onze klanten zich prettig voelen, alle artikelen kunnen vinden en dat de afdeling er uitstekend uitziet.

Of zoals Gerard, teammanager Sales het zegt: “Doordat we ons als team écht gezamenlijk inzetten voor de beste klantbeleving is het werken bij IKEA oprecht heel leuk. We hebben hechte teams en iedereen staat voor elkaar klaar, ongeacht de functie.”.

Wie je bent

Een échte enthousiasteling. Met veel energie loop jij door de winkel en zie je precies welke klanten hulp nodig hebben. Daardoor ben jij hen vaak nét een stapje voor waardoor je direct duidelijk maakt dat je graag helpt, luistert en meedenkt. Wat je nog meer nodig hebt:

• een open houding waarmee je alle bezoekers even makkelijk benadert.
• inzicht in verschillende computerprogramma’s. Je hoeft onze interne systemen niet te kennen maar kan hier wél makkelijk je weg in vinden.
• Je bent je ervan bewust dat je in deze functie fysiek werkzaamheden uitvoert.
• ben je 33 of 35 uur per week beschikbaar en flexibel inzetbaar; overdag, in de avonden alsmede ook in het weekend (2 weekenden per maand).
• weinig of veel werkervaring: het maakt ons niet uit, als je alles maar wilt leren en groeien.

Goed voor onze aarde én voor jou

Wat we vandaag doen, gaan we morgen weer iets beter doen. Want samen zorgen we voor de mens en het milieu. En IKEA zorgt ondertussen ook goed voor jou.
Start als verkoop medewerker en krijg op basis van een 36-urige werkweek:

• Een bruto maandsalaris tussen €2260 en €2315, afhankelijk van jouw kennis en ervaring.
• Een 13e maand en 8% vakantiegeld. Deze worden standaard in december en mei uitbetaald, maar je kunt er ook voor kiezen om deze maandelijks te ontvangen.
• Je krijgt na het doorlopen van je proeftijd van 2 maanden een vast contract bij IKEA Breda.
• Een collectieve bonusregeling. Deze wordt jaarlijks vastgesteld en bedraagt maximaal 150% van je bruto maandsalaris.
• Reiskosten voor het openbaar vervoer worden 100% vergoed. Woon je binnen een straal van 5 tot 20 km van de IKEA-vestiging? Dan kun je ook kiezen voor een leasefiets. Reis je toch met de auto? Dan krijg je een tegemoetkoming in de reiskosten tot maximaal 243 euro per maand.
• 15% personeelskorting bij alle IKEA-winkels in Nederland.
• Eten tegen inkoopprijs in het personeelsrestaurant.
• Voordeel op je fitnessabonnement en sporten bij een sportschool naar keuze.

In de link onderaan de vacature vind je meer informatie over onze overige arbeidsvoorwaarden.
Solicita empleo