Skip to main content
Todavía no se ha guardado ningún empleo.

Conocer y comprender a los clientes

Vi søker salgsmedarbeidere til våre kundesentre i Bergen, Kristiansand og på Billingstad

Solicita empleo
Billingstad, Norway Customer Relations Jornada completa
Informaciones sobre la localización de la oferta

Descripción del trabajo

ID de la oferta: 258920

Fecha de publicación: 03/10/2024



Liker du å finne gode løsninger?  
På IKEA kundesenter hjelper vi daglig flere hundre mennesker med spørsmål rundt kjøp, montering og levering. For oss er det viktig at kundene våre synes det er enkelt å få den hjelpen de har behov for, uavhengig av hva de trenger støtte til eller hvor de tar kontakt med oss. Og på IKEA kundesenter jobber vi hardt for nettopp det; å gi kundene våre den aller beste opplevelsen.

Våre salgsmedarbeidere har ansvar for å hjelpe kunden med planlegging og kjøp av alle typer varer fra IKEAs brede sortiment. Kundene skal møte kunnskapsrike medarbeidere som hjelper med å finne drømmekjøkkenet eller den perfekte garderoben, og den beste løsningen for montering eller hjemtransport.

Nå har vi ledig heltids- og deltidsstillinger på kundesenterene vårt i Bergen (IKEA Åsane), Sørlandet (IKEA Kristiansand) og på Billingstad (ved IKEA Slependen).
Ønsket oppstart i stillingen er 1. februar.

Dine ansvarsområder

I denne stillingen vil du være det første kontaktpunktet for kunden. Du vil løse alle slags mulige henvendelser og spørsmål på telefon, chat og mail og du vil bidra til å finne gode løsninger for kundene våre når det kommer til salg av våre produkter og tjenester.

I denne rollen vil du:
• Aktivt selge til kunder og komplettere salget med service og tjenester
• Selge og tegne kjøkken i videomøter med kunden
• Bruke det du lærer til å finne produkter og tjenester som møter kundenes behov og få muligheten til å prøve, feile og lære underveis
• Bidra til et arbeidsmiljø hvor åpenhet, mangfold og ærlige tilbakemeldinger skaper tillit og hjelper mennesker til å utvikle seg

Hos oss får du god opplæring i systemer, arbeidsmetodikk og rutiner. Du vil få tett oppfølging for å sikre at vi stadig forbedrer våre kundemøter og lærer av hverandre.





Hvorfor bør vi velge deg?

Vi ser etter deg som er en positiv og serviceinnstilt selger som liker å finne gode løsninger til kundens hjem. Du like travle dager og er god på å prioritere i arbeidshverdagen. Du har fokus på mersalg og å selge inn service og tjenester som sikrer kunden den beste handleopplevelsen.

Vi ser også at du:
• Har erfaring med salg og kundeservice
• Har gode kommunikasjonsferdigheter både muntlig og skriftlig, og byr på deg selv faglig og sosialt
• Har en serviceinnstilt væremåte og er motivert for å løse utfordringer sammen med kunder og IKEAs servicepartnere 
• Trives med og er vant til å bruke telefon og PC som arbeidsverktøy
• Er tålmodig og jobber strukturert 

INFORMASJON OM REKRUTTERINGSPROSESSEN OG STILLINGENE 
Arbeidsplassen din vil være på IKEA Kundesenter på enten Sørlandet, Åsane eller Billingstad (utenfor Oslo).
Åpningstiden på kundesenteret er 08:00-21:00 på hverdager og 09:00-17:00 på lørdager.

Vi ser etter både deltider 40 % og heltider.
Som deltid vil du jobbe to kvelder i uken og annenhver lørdag.
Som heltid vil du jobbe dagtid, en kveldsvakt og en mellomvakt. Du vil også jobbe en lørdag i løpet av en fireukers periode.

HVORFOR SKAL DU VELGE OSS?
IKEA er en sikker og ansvarlig arbeidsgiver som tilbyr konkurransedyktige lønnsbetingelser. Vi har gode pensjons- og forsikringsordninger, personalrabatt på IKEA og gode muligheter for å utvikle deg videre i IKEA om du ønsker det. Vi kan by på et mangfoldig og verdi drevet arbeidsmiljø – og vi har det gøy sammen på jobb.

På IKEA ser vi mangfold og inkludering som det eneste rette. Dette ligger dypt rotfestet i verdiene våre og måten vi jobber på. Vi opplever at hver eneste medarbeider har unike egenskaper de tar med seg til IKEA. Derfor jobber vi bevisst for at arbeidsmiljøet vårt skal være mangfoldig og inkluderende. Har du lyst til å være med lover vi en ansvarlig og inkluderende arbeidsplass - med en verden full av muligheter.

Vi gleder oss til å motta søknaden din.

Har du spørsmål vedrørende stillingene? Ta kontakt på mail: ikea.recruitment.no@ingka.ikea.com
Solicita empleo