Skip to main content
Todavía no se ha guardado ningún empleo.

Conocer y comprender a los clientes

Verkoopmedewerker Zelfbedieningsmagazijn

Solicita empleo
Barendrecht, Netherlands Ventas y Comercial Jornada completa
Informaciones sobre la localización de la oferta

Descripción del trabajo

ID de la oferta: 246325

Fecha de publicación: 26/08/2024



Wat een glimlach al niet met je kan doen; jij weet er alles van! Je voelt je in je commerciële element als je klanten vakkundig helpt.
We zijn op zoek naar een medewerker sales die initiatief toont, zelfstandig is maar ook samen kan werken en goed benaderbaar is. Deze vacature is op de afdeling Zelfbedieningsmagazijn en is voor 33 uur per week.

Een dag met ons in jouw leven

In onze winkels komen dagelijks 6.000 tot 10.000 bezoekers voorbij. Het is aan de verkoopmedewerker de taak om van deze bezoekers klanten te maken. Je vindt het leuk om met verkopen bezig te zijn. Dit doe je in een enthousiast team van collega’s waarmee je in goed overleg de taken verdeelt. Verder:

• Zorg je ervoor dat het zelfbedieningsmagazijn er áltijd netjes en opgeruimd uitziet. Ook als het ontzettend druk is. We streven naar een zo commercieel mogelijk zelfbedieningsmagazijn,
• Pik je de verkoopsignalen op en gaat daarmee actief aan de slag om klanten te voorzien van passende woonoplossingen.
• Ontzorg je de klant in het totale verkoopproces door het aanbieden van relevante services en het maken van verkooporders in de computer.

Ons team binnen IKEA

Kan je het je voorstellen? IKEA begon ooit als klein postorderbedrijf in Älmhult, een Zweeds dorp op het platteland. Tegenwoordig vind je ons in 63 landen met een uniek assortiment. Werken bij IKEA, betekent werken in een wereld aan ideeën. Een wereld die door onze eigen collega’s wordt omschreven als een werkplek waar iedereen welkom is en je jezelf kan zijn. Waar we met elkaar het verschil maken voor zoveel mogelijk mensen en de planeet. Maar ook een werkplek waar je zelf je carrièrestappen bepaalt en waar veel ruimte is voor jouw praktische creativiteit en ideeën. En dat alles terwijl je werkt in een fijn team met collega’s die altijd voor je klaarstaan en je helpen wanneer dat nodig is.

In het zelfbedieningsmagazijn pakken klanten de producten zelf maar sommige hebben daarbij wat hulp van medewerkers nodig. Bij de informatiebalie stellen onze klanten allerlei vragen over mogelijke oplossingen, producten en de verschillende services die IKEA biedt. Je leert in deze functie dus veel over producten uit de gehele winkel en bent altijd op zoek naar de juiste informatie voor deze specifieke klant.

Of zoals Nathalie, teammanager Sales het zegt: “Doordat we ons als team écht gezamenlijk inzetten voor de beste klantbeleving is het werken bij IKEA oprecht heel leuk. We hebben hechte teams en iedereen staat voor elkaar klaar, ongeacht de functie.”.

Wie je bent

Een échte enthousiasteling. Met veel energie loop jij door de winkel en zie je precies welke klanten hulp nodig hebben. Daardoor ben jij hen vaak nét een stapje voor waardoor je direct duidelijk maakt dat je graag helpt, luistert en meedenkt. Wat je nog meer nodig hebt:

• een open houding waarmee je alle bezoekers even makkelijk benadert.
• inzicht in verschillende computerprogramma’s. Je hoeft onze interne systemen niet te kennen maar kan hier wél makkelijk je weg in vinden.
• Je bent je ervan bewust dat je in deze functie fysiek zware werkzaamheden uitvoert zoals bijvoorbeeld het helpen van klanten met het op de kar leggen van zware pakketten
• Je zoekt een baan voor 33 uur per week (deze worden verdeeld over 5 dagen), en bent flexibel inzetbaar doordeweeks, in de avonden en in de weekenden (maximaal 2 weekenden per maand)

Goed voor onze aarde en voor jou 

Wat we vandaag doen, gaan we morgen weer iets beter doen. Want samen zorgen we voor de mens en het milieu. En IKEA zorgt ondertussen ook goed voor jou. Start als in de functie en krijg:

• Vanaf 18 jaar ontvang je afhankelijk van jouw kennis en ervaring een all-in uurloon vanaf € 16.84 per uur. Dit uurloon is inclusief een 13e maand en 8% vakantiegeld. Deze worden standaard in december en mei uitbetaald, maar je kunt er ook voor kiezen om deze maandelijks te ontvangen.
• Als het van beide kanten goed bevalt, krijg je na een contract van 12 maanden een contract voor onbepaalde tijd aangeboden.
• Een collectieve bonusregeling. Deze wordt jaarlijks vastgesteld en bedraagt maximaal 150% van je bruto maandsalaris.
• Reiskosten voor het openbaar vervoer worden 100% vergoed. Woon je binnen een straal van 5 tot 20 km van de IKEA-vestiging? Dan kun je ook kiezen voor een leasefiets. Reis je toch met de auto? Dan krijg je een tegemoetkoming in de reiskosten tot maximaal 243 euro per maand.
• 15% personeelskorting bij alle IKEA-winkels in Nederland.

In de link onderaan de vacature vind je meer informatie over onze overige arbeidsvoorwaarden.
Solicita empleo