Skip to main content
Todavía no se ha guardado ningún empleo.

Conocer y comprender a los clientes

Commercial Manager til IKEA FOOD, Aarhus

Solicita empleo
Aarhus, Denmark Food y Restaurante Jornada completa
Informaciones sobre la localización de la oferta

Descripción del trabajo

ID de la oferta: 241466

Fecha de publicación: 19/07/2024

Hvem er du?

Din energi og passion for salg og mennesker gør dig til en naturlig leder, der tager ansvar for at drive og udvikle dine medarbejdere samt dit sortiment. Vi forventer, at du er tilpasningsdygtig og løsningsorienteret i de mange spændende opgaver, der vil opstå i hverdagen. Gennem din erfaring med salg vil du have et overordnet kommercielt fokus og en høj drivkraft for at styre sortimentet i Restauranten, Bistroen og Swedish Food Market. Du kan planlægge dine egne arbejdstider, opgaver og overholde deadlines. Organisationen er struktureret således, at du rapporterer til den erfarne IKEA Food Manager i IKEA Food.

På IKEA FOOD lægger vi stor vægt på samarbejde, sammenhæng og dit velbefindende. Du skal have lyst og evne til at være en del af teamet i afdelingen. Du bør være villig til at træffe beslutninger, når udfordringer opstår, og kunne bevare overblikket med en positiv indstilling, selv når dagen bliver travl og hektisk.

Dine ansvarsområder

I samarbejde med FOOD Manager og vores Teamledere i IKEA FOOD er en af dine primære opgaver at skabe gode oplevelser for gæsterne i Restauranten, Bistroen og SFM ved at servere velsmagende mad og opretholde en høj serviceniveau. Vi har et stort sortiment af svenske specialiteter og bæredygtige produkter, hvor hovedopgaven, i samarbejde med butikken, vil være at promovere vores produkter, generere salg, skabe opmærksomhed og tiltrække nye kunder.

Du har direkte ledelsesansvar, og din daglige udfordring vil være at udvikle og motivere afdelingens medarbejdere og optimere salget i Restauranten, Bistroen og SFM med et overordnet kommercielt fokus. Du bør forvente, at stillingen indebærer en del administrativt arbejde, herunder egenkontrol, hygiejne, bestilling af varer og planlægning af kampagner. Du vil samarbejde kommercielt med kolleger på tværs af funktioner og repræsentere IKEA FOOD i flere kommercielle grupper og forum.. Samtidig vil du være blandt dine medarbejdere på gulvet og drive afdelingen med fokus på salg og service.

Dette opnår du ved at:
• Være udadvendt og imødekommende over for både medarbejdere og gæster
• Sikre god service ved at arbejde sammen med medarbejdere for at levere en exceptionel kundeoplevelse
• Være opmærksom på at opretholde renlighed og orden
• Sikre, at vi altid overholder alle hygiejne- og egenkontrolregler
• Samarbejde med ledelsesteamet i IKEA Food og andre butiksfunktioner
• Følge op på salgstal og identificere muligheder for at optimere omsætningen i Restauranten, Bistroen og Swedish Food Market
• Planlægge kampagner og udnytte alle kommercielle muligheder

Om dette arbejdsområde

PASSION FOR MEDARBEJDERUDVIKLING, SALG OG ENESTÅENDE KUNDEOPLEVELSER.
Denne stilling er til lederen, der brænder for at gå forrest, har service i blodet og sikrer, at vi hver gang giver vores gæster den bedste oplevelse i alle FOOD-afdelinger, samtidig med at vi genererer salg og opmærksomhed omkring vores sortiment.

Har du spørgsmål eller brug for hjælp? Lad os tale med hinanden!

Du er velkommen til at kontakte IKEA Food Manager, Oliver Stringe, på oliver.stringe2@ingka.ikea.com for jobrelaterede spørgsmål. Hvis du har spørgsmål om rekrutteringsprocessen, bedes du kontakte Senior Recruiter Rikke Debois på rikke.debois@ingka.ikea.com.
Bemærk, at vi kun accepterer ansøgninger gennem vores rekrutteringssystem og ikke via e-mail.

Yderligere information

• Stillingen er på 37+ timer om ugen på en fast kontrakt, hvor ekstra og overarbejde er inkluderet i lønnen.
• Arbejdstiden er planlagt mellem kl. 7:00 og 20:00 fra mandag til søndag, med weekendarbejde hver tredje weekend.
• Du vil være en del af en vagtrotation med både bemanding og ansvarstimer; derudover vil du planlægge dine egne arbejdstider i henhold til virksomhedens behov.
• Løn baseret på kvalifikationer og i overensstemmelse med IKEAs lønpolitik.
• Vi tilbyder forskellige medarbejderfordele, herunder pensionsordning, sundhedsforsikring, massageordning, kantineordning, personale rabat, rabataftaler med partnere, årlig gave og bonusordning, osv.
• Vi ønsker opstart den 01.09.24 eller efter aftale.
Vi afholder løbende interviews og forbeholder os retten til at fjerne stillingsopslaget, hvis den rette kandidat findes inden ansøgningsfristen.

Ligesom vores hjem er forskellige, er vores talenter også det, og hos IKEA har vi en passion for virkelige mennesker. Når du søger job, kan nogle miste modet, hvis de ikke opfylder alle kompetencer, men du er meget velkommen til at søge alligevel. Vi vil gerne lære dig at kende, og der er mange muligheder hos IKEA baseret på interesse, færdigheder og erfaring. Vi håber, du vil være med på denne rejse og ser frem til at høre fra dig!
Solicita empleo