Skip to main content
Todavía no se ha guardado ningún empleo.

Conocer y comprender a los clientes

Teamleder til IKEA Food, Aalborg

Solicita empleo
Aalborg Sv, Denmark Food y Restaurante Jornada completa
Informaciones sobre la localización de la oferta

Descripción del trabajo

ID de la oferta: 255328

Fecha de publicación: 07/09/2024

Hvem er du?

Er du en ambitiøs og målrettet teamleder, der ønsker at udvikle dit lederskab og vil sætte dit personlige præg på dit team og give vores gæster en fantastisk madoplevelse? Vi søger en Food Team Leder i vores IKEA-varehus i Aalborg. Vi leder efter en udadvendt og engageret selvstarter, der kan skabe en teamkultur, som er bygget op omkring IKEA’s værdier, og at du leder gennem det gode eksempel. I rollen som leder skaber du tydelige rammer definerer transparente mål og KPI’er, uddelegerer opgaver, følger op på deadlines og resultater. Du kan prioritere egne og dine medarbejderes arbejdsopgaver og sikre, at vi leverer resultater af høj kvalitet og til tiden. Du trives i et dynamisk arbejdsmiljø og vil indgå i et tæt samarbejde med dine 3 andre lederkolleger. I samarbejde skal I udvikle restaurationsdriften og sikre et stærkt fundament for at møde gæsterne i IKEA Aalborg. Du er en holdspiller, der viser og demonstrerer sammenhængen mellem handlinger og resultater, og du har evnerne til at involvere de rigtige interessenter for at skabe en succes.

Derudover ser vi gerne, at du har:
• Flere års erfaring som leder.
• Erfaring fra og forståelse for fastfood, café eller restaurationsbranchen er en fordel men ikke et krav.
• Er struktureret og systematisk i din opfølgning på opgaver.
• Er målrettet, selvstændig, tager naturligt initiativ, så du kan prioritere dit eget arbejde og skabe resultater. Du forstår også at resultater kun kan skabes gennem samskabelse.
• Er nysgerrig, fleksibel, proaktiv og har lyst til at arbejde i et miljø i konstant forandring.
• Evner at analysere data og arbejdsprocesser samt implementere nødvendige ændringer.
• Har stærke kommunikationsevner både på dansk og engelsk og evner at formidle
komplekse budskaber på en enkel måde.
• Struktureret ledelse med passion for at udvikle mennesker ud fra et gæste-fokus.

Hvad du skal lave – dag for dag

Du vil have ansvaret for at sikre, at teamet er energisk, velinformeret og har de nødvendige forudsætninger for at præstere på højeste niveau. En vigtig del af din rolle vil være at forbedre driften ved at undersøge og optimere vores arbejdsprocesser, så vi på en sikker og effektiv måde kan levere fødevarer af høj kvalitet til vores gæster. Derudover vil du fungere som rollemodel og sparringspartner for både dine lederkollegaer og medarbejdere. Du vil være med til at skabe et stærkt og motiveret team, der bidrager til virksomhedens samlede succes. Hvis du er passioneret omkring ledelse, teamudvikling og driftsoptimering, er dette den rette mulighed for dig.

Vores team i IKEA

Du bliver en del af IKEA Aalborg, hvor der er mulighed for at arbejde på tværs af vores forskellige afdelinger med mange forskellige mennesker - alle med hver deres baggrund og behov. IKEA er en anerkendt møbelhandler, og hvor mange af vores gæster også kommer til IKEA for at få en madoplevelse. Vi sigter efter at skabe en pause for gæsterne, når de skal tage en større indkøbsbeslutning og fylde energiniveauet op til den viderekunderejse. Det er vores opgave at sikre en fantastisk madoplevelse for både gæster og kolleger. En oplevelse, der er sikker, sund, bæredygtig, lækker, overkommelig, bekvem, menneskelig, moderne og glædelig.

Har du spørgsmål eller brug for hjælp? Lad os tale med hinanden!

Hvis du har spørgsmål til stillingen, bedes du kontakte Food Manager: Tina Olesen; Tina.olesen@ingka.ikea.com.
Vi gør opmærksom på, at vi ikke modtager ansøgninger via e mail, men udelukkende via vores rekrutteringssystem.

Øvrige informationer

• Stillingen er på 37 timer om ugen på funktionærkontrakt, hvor mer- og overarbejde er inkluderet i lønnen.
• Løn efter kvalifikationer og inden for IKEAs lønpolitik.
• Din arbejdstid vil være fordelt på alle ugens dage, hvor du har ca. 1-2 ugentlige aftenvagter samt ca. hver 3.weekend
• Du vil i det daglige referere til Food manager.
• Vi har diverse personalegoder, herunder; Pensionsordning, helbredsforsikring, massageordning, personalerabat, rabatordninger med samarbejdspartnere, årsgave og bonusordning etc.
• Deadline for ansøgning er d. 6. oktober 2024.
Der vil i forbindelse med ansættelsesprocessen indgå en personlighedstest.
Vi forbeholder os retten til at lukke jobbet, når vi har modtaget nok kvalificerede kandidater.
Vi ønsker tiltrædelse snarest muligt eller efter aftale.

Ligesom vores hjem er vores talenter også mangfoldige, og i IKEA har vi en passion for rigtige mennesker. Ved jobsøgning er der nogle der kan miste modet, hvis de ikke opfylder alle kompetencer, men du er meget velkommen til stadig at ansøge. Vi vil gerne lære dig at kende og mulighederne er mange i IKEA, baseret på interesse, evner og erfaring. Vi håber du være med på rejsen og glæder os til at høre fra dig!
Solicita empleo