Skip to main content
Todavía no se ha guardado ningún empleo.

Conocer y comprender a los clientes

Food co-worker, IKEA Karlstad

Solicita empleo
Karlstad, Sweden Food y Restaurante Jornada a tiempo parcial
Informaciones sobre la localización de la oferta

Descripción del trabajo

ID de la oferta: 258746

Fecha de publicación: 17/09/2024



Hej!

IKEA Karlstad utökar sitt team på IKEA Food - vår restaurangverksamhet på IKEA. Här arbetar med att mätta magarna på våra kunder – allt ifrån korv till köttbullar - samtidigt som vi levererar ett kundmöte utöver det vanliga. Har du erfarenhet av att hantera och laga mat till stora mängder människor och utstrålar du en härlig energi? Då tycker jag du ska läsa vidare!

Dagligen besöker ca 300-800 kunder vår restaurang för att få avnjuta en bit mat, ta en paus från shoppingen och socialisera sig. En dag i ditt liv med oss kommer bestå av ständiga kundmöten, antingen när du servera mat, bemannar kassan eller serverar korv i vår bistro. Vissa pass kommer du även stå i disken. Du kommer även jobba med att servera mat till våra mest återkommande kunder- vår egen IKEA-personal i vår personalrestaurang.

VEM ÄR DU

Vi ser att du som söker har en stor passion för mat- och matlagning. Det är meriterande om du har tidigare utbildning eller erfarenhet inom restaurangbranschen eller inom snabbmat, men det är inget krav.

Hållbarhet och kostnadsmedvetenhet är viktigt för oss på IKEA – att minska matsvinn och tillsammans bli mer klimatpositiva är viktigt för oss och vi hoppas det är lika viktigt för dig.

Ansök nu!

Tjänsten avser flertalet tjänster med varierande kontraktsmått. Allt mellan 8 timmar i veckan till 20 timmar i veckan. Samtliga tjänster är tidsbegränsade anställningar med start så snart som möjligt eller enligt överenskommelse och slutdatum i slutet av december. Urval och intervjuer sker löpande.

Sista ansökningsdagen är den 29:e september. Arbetet innebär varierande arbetstider på dagar, kvällar och helger. Lön och villkor enligt kollektivavtal. Startdatum sker enligt överenskommelse.

Vi ber dig i din ansökan att inte bifoga ett personligt brev. I samband med din ansökan kommer vi istället be dig svara på ett par förutbestämda frågor.

Vid frågor angående tjänsten kan du kontakta Iain McDonald, ian.mcdonald@ingka.ikea.com.Har du däremot frågor angående rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta Markus Meltzer, markus.meltzer@ingka.ikea.com.

Varmt välkommen med din ansökan!



Solicita empleo