Skip to main content
Dein Merkzettel ist momentan leer.

People, Projects & Support

Meewerkstage HR

Bewerben
Zwolle, Netherlands Personal Praktikum
Standort erkunden

Stellenbeschreibung

Anzeigen-ID: 234141

Veröffentlichungsdatum: 22/05/2024Ben jij op zoek naar een uitdagende en dynamische stage op het gebied van Human Resources waar geen dag hetzelfde is? Bij IKEA Zwolle krijg je de kans om waardevolle praktijkervaring op te doen, zodat jij straks als volwaardig HR-professional aan de slag kunt!

Een dag met ons in jouw leven

Als HR-stagiair ben je werkzaam op de HR-afdeling bij IKEA Zwolle. Binnen IKEA noemen we HR ook wel ‘People & Culture’ of P&C. De afdeling bestaat uit een P&C Manager, twee P&C adviseurs en twee personeelsplanners. Samen met hen ondersteun je de medewerkers en teammanagers in HRM-gerelateerde taken.

Hoe je dag eruit kan zien:
Je dag begint bijvoorbeeld met het beantwoorden van de vragen van teammanagers en medewerkers in je mailbox, ook verwerk je gelijk wat administratie rondom de indiensttreding van je nieuwe collega's. Vervolgens werk je aan de interne nieuwsbrief, ga je aan de slag met het organiseren van een evenement voor onze medewerkers of maak je een analyse van het verzuim. Voor je het weet is je ochtend voorbijgevlogen!

Samen met je collega's ga je lekker lunchen in het personeelsrestaurant. Je kunt hier voor een paar euro een heerlijke lunch halen, dus brood smeren ’s ochtends is niet nodig! 's Middags ga je aan de slag met het uitvoeren van één van jouw ideeën om efficiënter te kunnen werken, en mochten je collega's in de winkel handen te kort hebben, dan sta jij natuurlijk paraat om bij te springen! Aan het eind van de dag ga jij met een voldaan gevoel weer naar huis.

Ons team binnen IKEA

Kan je het je voorstellen? IKEA begon ooit als klein postorderbedrijf in Älmhult, een Zweeds dorp op het platteland. Tegenwoordig vind je ons in 63 landen met een uniek assortiment. Werken bij IKEA, betekent werken in een wereld aan ideeën. Een wereld die door onze eigen collega’s wordt omschreven als een werkplek waar iedereen welkom is en je jezelf kan zijn. Waar we met elkaar het verschil maken voor zoveel mogelijk mensen en de planeet. Maar ook een werkplek waar je zelf je carrièrestappen bepaalt en waar veel ruimte is voor jouw praktische creativiteit en ideeën. En dat alles terwijl je werkt in een fijn team met collega’s die altijd voor je klaarstaan en je helpen wanneer dat nodig is.

Wie je bent

Bij IKEA vinden we het belangrijk dat jij jezelf kunt zijn. Wat je nog meer nodig hebt:
• Je volgt een HBO HRM studie.
• Je bent opzoek naar een stage van 5 of 10 maanden.
• Je bent minimaal 4 dagen per week beschikbaar.
• Je kan werken in een dynamische omgeving.
• Je neemt eigen verantwoordelijkheid over jouw stage door proactief en leergierig aan de slag te gaan!

Goed voor onze aarde en voor jou

Wat we vandaag doen, gaan we morgen weer iets beter doen. Want samen zorgen we voor de mens en het milieu. En IKEA zorgt ondertussen ook goed voor jou. Start als Als HR stagiair(e) bij IKEA Zwolle. Wij bieden jou:
• Een stage voor 32 – 40 uur per week.
• Ruimte voor eigen initiatieven en goede ideeën.
• Bruto stagvergoeding van € 340,- op basis van 36 uur per week.
• Eten tegen inkoopprijs in het personeelsrestaurant.
• Een onvergetelijke tijd!

Kom werken in een wereld aan ideeën
Ben je enthousiast geworden en zie jij jezelf in deze rol? Solliciteer dan via deze website. Upload je CV en geef in jouw motivatiebrief antwoord op de volgende vragen:
• Wat zoek je in een stage en wat is je motivatie voor IKEA?
• Wat verwacht je van IKEA? Wat zou je willen leren?

Solliciteren kan via de sollicitatieknop op deze pagina

Wij kijken uit naar jouw sollicitatie!
Bewerben

Ähnliche Stellenangebote

Alle unsere Stellenanzeigen anzeigen