Skip to main content
Dein Merkzettel ist momentan leer.

Produktion & Supply Chain

Medewerker Logistiek ochtenden (12 uur per week)

Bewerben
Zwolle, Netherlands Logistik Teilzeit
Standort erkunden

Stellenbeschreibung

Anzeigen-ID: 236162

Veröffentlichungsdatum: 11/06/2024Jij wordt blij van de ruimte die je bij ons krijgt om binnen de gestelde grenzen je eigen ding te doen. Jij vindt het fijn om de dag lekker vroeg te beginnen. Om 05.00 uur help jij bij met aanvullen van de producten die we gisteren verkocht hebben. En wij worden op onze beurt weer blij van jou als vroege vogel in onze winkel. Je werkt als medewerker vulploeg bij IKEA Zwolle voor 12 uur per week. Ideaal te combineren met jouw privéleven! En als kers op de taart kom je ook nog eens terecht in een tof team.

Het is belangrijk dat je beschikbaar bent tussen 5-10 uur (maandag tm zaterdag) en tussen 7-11 (zondagen) in de ochtend. Je ontvangt 4 weken van tevoren je rooster en je kan twee vaste (door de weekse) dagen aangeven dat je nooit beschikbaar bent. Dinsdag, woensdag, donderdag en zondag ochtenden zijn heel belangrijke ochtenden voor ons. Zondag overdag is ook belangrijke dag voor ons.

Wat je dagelijkse werkzaamheden zullen zijn

Je werkzaamheden zijn voornamelijk gericht op het vullen van de winkel, het is jouw taak om de producten in de winkel op tijd aan te vullen, zodat onze klant nooit voor een leeg schap komt te staan. Deze taken spelen zich voornamelijk af voordat de winkel open gaat. Je weet dat de baan fysiek zwaar kan zijn. Je werkt snel en efficiënt maar altijd veilig, samen met je collega’s. Het kan voorkomen dat je om 6.00 gaat vullen op de afdeling textiel waarna je na je koffie pauze doorgaat op de afdeling koken en eten om te zorgen dat deze ook gevuld is voordat de klanten om 10.00 uur komen.

Na verloop van tijd voel je je erg op je plek bij de Logistieke afdeling van IKEA. Je voelt de behoefte om meerdere taken op te pakken en krijgt bijvoorbeeld de kans om een hef- en/of reachtruckcertificaat te behalen, waardoor je nog meer logistieke werkzaamheden kan uitoefenen.

Ons team binnen IKEA

Kan je het je voorstellen? IKEA is ooit begonnen als klein postorderbedrijf in Älmhult, een Zweeds dorp op het platteland. En ondertussen zijn we te vinden in 63 landen met een uniek assortiment. Met trots! Het liefst zijn alle 6.000 collega’s in Nederland de hele dag bezig met het overtreffen van alle klantverwachtingen. Sterker nog, we gaan nog veel verder dan dat. Het is ons doel dat ons bedrijf een positieve (duurzame) verandering realiseert in de samenleving. Daarom zeggen we ook: “We hebben een passie voor het dagelijks leven thuis. We willen een beter dagelijks leven mogelijk maken voor zoveel mogelijk mensen.”

Jij gaat werken in een gezellig team van 70 personen waarbij teamwork hoog op het prioriteitenlijstje staat. De afdeling is dankzij jullie gezamenlijke inspanning dik in orde. Door enorme drukte is het soms echt even doorwerken. Gelukkig laat jij je niet gek maken. Schouders eronder en gaan! Zo zorgen jullie elke keer voor tevreden klanten.

Of zoals Bart, een teammanager het zegt: “Doordat we ons focussen op teamwork zijn we in staat om er elke dag weer een geslaagd feestje van te maken.”

Wie je bent

Ben jij een echte aanpakker en zoek je een leuke baan in de ochtend uren?
IKEA Zwolle zoekt collega's voor 12 uur per week.

De afdeling Logistiek binnen IKEA is verantwoordelijk voor een optimaal aankoopproces van de klant. De klant van tegenwoordig kan bij IKEA op verschillende manieren zijn aankopen doen. Als medewerker Logistiek ben je in de ochtenden vooral bezig met het bijvullen van de winkel. Hiernaast kan het ook voorkomen dat je orders gaat verzamelen die een klant heeft besteld. Uiteraard zorg je ervoor dat dit allemaal zo efficiënt mogelijk gebeurt, met elke stap die je zet, zet je de wensen van de klant voorop.

Naast dat je jezelf herkent in onze waarden, een passie hebt voor woninginrichting en staat te trappelen om jezelf en IKEA verder te ontwikkelen, voldoe je aan de volgende voorwaarden:
• Je bent 12 uur per week beschikbaar voor het werken in de ochtenden vanaf 5.00 uur tot 10.00 uur, dit zowel door de week en in het weekend.
• Je kan zelfstandig werken, kan makkelijk schakelen tussen werkzaamheden en bent stressbestendig.
• Je schroomt niet om fysieke zware werkzaamheden uit te voeren, bent ouder dan 18 jaar en beschikt over eigen vervoer i.v.m. werktijden.

Goed voor de aarde en voor jou

Wat we vandaag doen, gaan we morgen weer iets beter doen. Want samen zorgen we voor de mens en het milieu. En IKEA zorgt ondertussen ook goed voor jou. Start in deze rol en ontvang o.a.:

• Vanaf 18 jaar ontvang je afhankelijk van jouw kennis en ervaring een all-in uurloon vanaf € 16.84 per uur. Dit uurloon is inclusief een 13e maand en 8% vakantiegeld. Deze worden standaard in december en mei uitbetaald, maar je kunt er ook voor kiezen om deze maandelijks te ontvangen.
• Als je werkt voor 7:00 uur en na 21:00 uur geldt er een toeslag. Op zondag en tijdens feestdagen ontvang je gedurende de hele dag een toeslag.   
• Een collectieve bonusregeling. Deze wordt jaarlijks vastgesteld en bedraagt maximaal 150% van je bruto maandsalaris.
• Woon je binnen een straal van 5 tot 20 km van de IKEA-vestiging? Dan kun je kiezen voor een leasefiets. Reis je op een andere manier? Dan krijg je een tegemoetkoming in de reiskosten tot maximaal 243 euro per maand.
• 15% personeelskorting bij alle IKEA-winkels in Nederland.
• Eten tegen inkoopprijs in het personeelsrestaurant.

In de link onderaan de vacature vind je meer informatie over onze overige arbeidsvoorwaarden.
Bewerben