Skip to main content
Dein Merkzettel ist momentan leer.

Tätigkeiten rund um den Kunden

Medewerker Horeca parttime

Bewerben
Zwolle, Netherlands Restaurant (IKEA Food) Teilzeit
Standort erkunden

Stellenbeschreibung

Anzeigen-ID: 227379

Veröffentlichungsdatum: 12/02/2024Verwelkom jij de gasten in het restaurant, de bistro (hotdogs en softijs!) en de Swedish Food Market? Want een uitje naar IKEA is pas compleet met een hapje en een drankje. Jij maakt dit voor iedereen speciaal. Het betreft een parttime functie voor 28 uur per week.

We zijn op zoek naar kandidaten die we flexibel kunnen inplannen, zowel doordeweeks, als in het weekend, zowel overdag als op de avonden.

Wat je dagelijkse werkzaamheden zullen zijn

Het is écht waar: op de afdeling IKEA Food is geen week hetzelfde. De ene dag sta je in de bistro en verkoop je hotdogs. De andere dag in het Zweedse restaurant. Gasten bezorg jij overal een grote glimlach. En natuurlijk het leukste uitje: lekker uit eten met familie of vrienden hoeft niet superduur te zijn. Jij wijst gasten op het gratis kopje koffie en fruitwater. Genieten! Trek het IKEA-uniform aan, word op alle plekken eerst goed ingewerkt én krijg een training over voedselveiligheid. Zo leer je alle kneepjes van het vak als horecamedewerker. Wat je precies doet? Denk aan het:

• bereiden en uitserveren van gerechten, van softijs tot dé Zweedse balletjes.
• draaien van de kassa.
• schoonhouden van tafels, koffiemachines en je werkomgeving.
• verkopen en adviseren van gasten over Zweedse delicatessen (met die bijzondere namen).

Ons team binnen IKEA

Kan je het je voorstellen? IKEA is ooit begonnen als klein postorderbedrijf in Älmhult, een Zweeds dorp op het platteland. En ondertussen zijn we te vinden in 63 landen met een uniek assortiment. Met trots! Het liefst zijn alle 6.000 collega’s in Nederland de hele dag bezig met het overtreffen van alle klantverwachtingen. Sterker nog, we gaan nog veel verder dan dat. Het is ons doel dat ons bedrijf een positieve (duurzame) verandering realiseert in de samenleving. Daarom zeggen we ook: “We hebben een passie voor het dagelijks leven thuis. We willen een beter dagelijks leven mogelijk maken voor zoveel mogelijk mensen.”

Werken in een team waar iedereen 100% voor elkaar klaarstaat. Dat zie je helemaal zitten. Op onze afdeling IKEA Food in Zwolle werken in totaal bijna 60 collega’s. Waar het druk is springen we voor elkaar in, zelfs soms bij de klantenservice of in het magazijn. Bij IKEA zijn we 1 team. Samen maken we er een feestje van! We willen de klant blij maken. Dat doen we met een divers team van alle leeftijden, soorten en maten. Je krijgt er een tweede familie bij die ieder talent (groot of klein) waardeert.

Of zoals Luuk, teammanager bij IKEA Food het zegt: “We zijn een gezellig team met oog voor de verkoop. Iedere week worden de landelijke verkopen bekendgemaakt. Wij mikken als team in Zwolle op de bovenste plek in de IKEA-ranglijst. Knallen!”

Wie je bent

Een vrolijke gedreven persoon die het graag onze gasten naar de zin maakt. Die ondanks dat het druk is, positief en vriendelijk blijft en tempo maakt. Je bent flexibel in je werktijden. We snappen dat je leven niet alleen IKEA is en daarom kan je 2 doordeweekse dagen blokken waarop je nooit ingepland wordt. Je werkt om de zaterdag en regelmatig een zondag. Je ontvangt je rooster 4 weken van te voren? Zin om te starten? Check of je dit hebt:

• mbo-werk- en -denkniveau.
• weinig of veel horeca-ervaring: het maakt ons niet uit, als je alles maar wilt leren.

Goed voor onze aarde én voor jou

Wat we vandaag doen, gaan we morgen weer iets beter doen. Want samen zorgen we voor de mens en het milieu. En IKEA zorgt ondertussen ook goed voor jou. Start in deze rol en ontvang o.a.

Vanaf 18 jaar ontvang je, afhankelijk van jouw kennis en ervaring, een all-in uurloon vanaf € 16,64 per uur. Dit uurloon is inclusief een 13e maand en 8% vakantiegeld. Deze worden standaard in december en mei uitbetaald, maar je kunt ook een aanvraag indienen om deze maandelijks uit te laten betalen. Als je voor dat laatste kiest dan geldt het genoemde all-in uurloon.

Een collectieve bonusregeling. Deze wordt jaarlijks vastgesteld en bedraagt maximaal 150% van je bruto maandsalaris.

Reiskosten voor het openbaar vervoer worden 100% vergoed. Woon je binnen een straal van 5 tot 20 km van de IKEA-vestiging? Dan kun je ook kiezen voor een leasefiets. Reis je toch met de auto? Dan krijg je een tegemoetkoming in de reiskosten tot maximaal 243 euro per maand.

In de link onderaan de vacature vind je meer informatie over onze overige arbeidsvoorwaarden.
Bewerben