Skip to main content
Dein Merkzettel ist momentan leer.

Produktion & Supply Chain

Logistiek Coördinator

Bewerben
Zwolle, Netherlands Logistik Teilzeit
Standort erkunden

Stellenbeschreibung

Anzeigen-ID: 236166

Veröffentlichungsdatum: 11/06/2024We zijn op zoek naar collega's die de Team Manager Logistiek kunnen ondersteunen in het operationele proces. We noemen deze rol, die bij veel andere bedrijven shiftleader heet, bij IKEA: Fulfilment Operations Coördinator.

We hebben meerdere posities vacant tussen de 28 en 36 uur. Geef in je brief duidelijk aan wat je gewenste contracturen zijn. De werktijden lopen uiteen van 5.00 in de ochtend tot 00.00 in de nacht. We zijn op zoek naar kandidaten die we flexibel kunnen inplannen op deze tijden.

Een dag met ons in jouw leven

Als Fulfilment Operations Coördinator ben je vooral het proces aan het aansturen waarbij je natuurlijk ook af en toe zelf de handen uit de mouwen steekt. Verder hou je je bezig met:

• Ondersteun je het team bij het plannen, leiden en uitvoeren van taken voor de belangrijkste verantwoordelijkheidsgebieden: order picken, verpakken, lossen, laden en aanvullen van goederen/orders binnen de afgesproken tijd, waarbij de klant centraal staat.
• Zorg je dat het team in een schone, georganiseerde en veilige omgeving werkt op de gehele Logistieke afdeling. Je zorgt ervoor dat alle veiligheidseisen en standaardwerkprocedures worden nageleefd en waarborg een goede inwerking voor onze nieuwe collega's
• Houdt je toezicht op de dagelijkse processen in jouw verantwoordelijkheidsgebied, identificeer en handel je naar mogelijke verbeteringen en zorg je ervoor dat de dagelijkse routines worden gevolgd.

Ons team binnen IKEA

Kan je het je voorstellen? IKEA begon ooit als klein postorderbedrijf in Älmhult, een Zweeds dorp op het platteland. Tegenwoordig vind je ons in 63 landen met een uniek assortiment. Werken bij IKEA, betekent werken in een wereld aan ideeën. Een wereld die door onze eigen collega’s wordt omschreven als een werkplek waar iedereen welkom is en je jezelf kan zijn. Waar we met elkaar het verschil maken voor zoveel mogelijk mensen en de planeet. Maar ook een werkplek waar je zelf je carrièrestappen bepaalt en waar veel ruimte is voor jouw praktische creativiteit en ideeën. En dat alles terwijl je werkt in een fijn team met collega’s die altijd voor je klaarstaan en je helpen wanneer dat nodig is.

Customer Fulfilment (CFF) is een kernfunctie binnen Retail Operations en een fundamenteel onderdeel om IKEA Omnichannel-retailing werkelijkheid te maken. Dit betekend dat we in de logistieke afdeling altijd werken aan een optimaal proces om er voor te zorgen dat de klant in de winkel maar ook in online altijd zijn producten kan kopen of bestellen. Of dit nu is op inbound, outboun, replanishment of orderpicken, de coodinator stuurt dit proces altijd optimaal aan. Als Fulfilment Operations coördinator maak je deel uit van het CFF Unit team en rapporteer je aan de teamleider Fulfilment Operations. Bij alles wat we doen stellen we de klant centraal met als doel om 100% klanttevredenheid te bereiken.

Wie je bent

Jij vindt het belangrijk om bij te dragen aan een goed samenwerkend team. Je hebt goede communicatieve vaardigheden en hebt het vermogen om gestructureerd, snel en eenvoudig te werken. je kunt jezelf aanpassen aan veranderingen binnen Logistiek, en je bent in staat om te reageren op zakelijke en klantbehoeften door effectieve oplossingen te bieden binnen jouw verantwoordelijkheidsgebied. Bij IKEA vinden we het belangrijk dat iedereen zichzelf kan zijn. Wij geloven dat jij jezelf thuis voelt in deze rol als de volgende punten jou niet onbekend zijn:

• Relevante ervaring binnen een Retail- en/of logistieke rol
• Ervaring met het gebruik van technische apparatuur
• Ervaring met het toepassen en nemen van persoonlijke initiatieven
• Computer vaardigheden
• Ervaring met het plannen en verbeteren van de dagelijkse bedrijfsvoering.

Goed voor onze aarde een voor jou

Wat we vandaag doen, gaan we morgen weer iets beter doen. Want samen zorgen we voor de mens en het milieu. En IKEA zorgt ondertussen ook goed voor jou. Start als Fulfilment Operations Coördinator en ontvang op basis van 36 uur per week o.a.:  

• Een bruto maandsalaris vanaf € 2555.
• Een 13e maand en 8% vakantiegeld. Deze worden standaard in december en mei uitbetaald, maar je kunt er ook voor kiezen om deze maandelijks te ontvangen. • Als je werkt voor 7:00 uur en na 21:00 uur geldt er een toeslag. Op zondag en tijdens feestdagen ontvang je gedurende de hele dag een toeslag.   
• Een collectieve bonusregeling. Deze wordt jaarlijks vastgesteld en bedraagt maximaal 150% van je bruto maandsalaris.
• Woon je binnen een straal van 5 tot 20 km van de IKEA-vestiging? Dan kun je kiezen voor een leasefiets. Reis je op een andere manier? Dan krijg je een tegemoetkoming in de reiskosten tot maximaal 243 euro per maand.
• 15% personeelskorting bij alle IKEA-winkels in Nederland.
• Eten tegen inkoopprijs in het personeelsrestaurant.

In de link onderaan de vacature vind je meer informatie over onze overige arbeidsvoorwaarden.
Bewerben