Skip to main content
Dein Merkzettel ist momentan leer.

Tätigkeiten rund um den Kunden

Bijbaan Verkoopmedewerker

Bewerben
Zwolle, Netherlands Verkauf Teilzeit
Standort erkunden

Stellenbeschreibung

Anzeigen-ID: 236155

Veröffentlichungsdatum: 11/06/2024Jij gaat van nature graag met mensen in gesprek. Helpen en meedenken is iets waar jij blij van wordt. En daar wil je iets mee doen! Gelukkig voor jou én voor ons is er de functie van bijbaan verkoopmedewerker bij IKEA Zwolle. Dat doe je 12 uur per week, in verschillende diensten.

Wat je dagelijkse werkzaamheden zullen zijn

In onze winkels komen dagelijks duizenden bezoekers voorbij. Het is aan de verkoopmedewerker de taak om van deze bezoekers klanten te maken. Je vindt het leuk om met verkopen bezig te zijn. Dit doe je in een enthousiast team van collega’s waarmee je in goed overleg de taken verdeelt.
Je gaat 12 uur per week bij ons aan de slag, voornamelijk op doordeweekse avonden, weekenddagen en tijdens vakanties. Verder:
• Zorg je ervoor dat de afdeling er áltijd netjes en opgeruimd uitziet. Ook als het ontzettend druk is.
• Zorg je dat de prijskaartjes van de verschillende artikelen kloppen, showroommodellen er netjes bijstaan en zo nodig vervangen of aangepast worden, zodat de klant zelfstandig producten kan kopen.
• Pik je de verkoopsignalen op en gaat daarmee actief aan de slag om klanten te voorzien van passende woonoplossingen.
• Ontzorg je de klant in het totale verkoopproces door het aanbieden van relevante services en het maken van verkooporders in de computer.

Ons team binnen IKEA

Kan je het je voorstellen? IKEA begon ooit als klein postorderbedrijf in Älmhult, een Zweeds dorp op het platteland. Tegenwoordig vind je ons in 63 landen met een uniek assortiment. In Nederland maken alle 6.000 collega’s een beter dagelijks leven mogelijk voor zoveel mogelijk mensen. Zo willen we een positieve duurzame verandering in de samenleving realiseren. Met respect voor elkaar en staan open voor ieders unieke persoonlijke achtergrond. We groeien samen: jij als persoon én professional met je team.

In IKEA Zwolle werken in totaal 300 collega's samen om onze klanten een zo goed mogelijke winkelbeleving te geven. Waar het druk is springen we voor elkaar in, zelfs soms bij andere afdelingen. Bij IKEA zijn we 1 team. Als het gekkenhuis is helpen ook de managers mee op de werkvloer. Samen maken we er een feestje van! We willen de klant blij maken. Dat doen we met een divers team van alle leeftijden, soorten en maten. Je krijgt er een tweede familie bij die ieder talent (groot of klein) waardeert.

Sales Woonaccessoires
Als je op een woonaccessoires afdeling werkt, zoals bijvoorbeeld de afdeling 'Textiel' of 'Decoratie', run je je eigen ‘IKEA mini-shop’. Het belangrijkste is dat je op elk moment zichtbaar en beschikbaar om klanten te kunnen helpen. Daarnaast is het van belang dat onze klanten zich prettig voelen, alle artikelen kunnen vinden en dat de afdeling er uitstekend uitziet.

Wie je bent

Een échte enthousiasteling. Met veel energie loop jij door de winkel en zie je precies welke klanten hulp nodig hebben. Daardoor ben jij hen vaak nét een stapje voor waardoor je direct duidelijk maakt dat je graag helpt, luistert en meedenkt. Wat je nog meer nodig hebt:

• een open houding waarmee je alle bezoekers even makkelijk benadert.
• inzicht in verschillende computerprogramma’s. Je hoeft onze interne systemen niet te kennen maar kan hier wél makkelijk je weg in vinden.

Goed voor onze aarde én voor jou

Wat we vandaag doen, gaan we morgen weer iets beter doen. Want samen zorgen we voor de mens en het milieu. En IKEA zorgt ondertussen ook goed voor jou. Start in deze rol en ontvang o.a

• Vanaf 18 jaar ontvang je afhankelijk van jouw kennis en ervaring een all-in uurloon vanaf € 16.84 per uur. Dit uurloon is inclusief een 13e maand en 8% vakantiegeld.
Deze worden standaard in december en mei uitbetaald, maar je kunt er ook voor kiezen om deze maandelijks te ontvangen.
• Een collectieve bonusregeling. Deze wordt jaarlijks vastgesteld en bedraagt maximaal 150% van je bruto maandsalaris.
• Reiskosten voor het openbaar vervoer worden 100% vergoed. Reis je op een andere manier? Dan krijg je een tegemoetkoming in de reiskosten tot maximaal 243 euro per maand.
• 15% personeelskorting bij alle IKEA-winkels in Nederland.
• Eten tegen inkoopprijs in het personeelsrestaurant.

In de link onderaan de vacature vind je meer informatie over onze overige arbeidsvoorwaarden.
Bewerben

Ähnliche Stellenangebote

Alle unsere Stellenanzeigen anzeigen