Skip to main content
Dein Merkzettel ist momentan leer.

Produktion & Supply Chain

Bijbaan Logistiek

Bewerben
Zwolle, Netherlands Logistik Teilzeit
Standort erkunden

Stellenbeschreibung

Anzeigen-ID: 241818

Veröffentlichungsdatum: 15/07/2024Je wordt blij van de ruimte die je bij ons krijgt om binnen de gestelde grenzen je eigen ding te doen. Je hebt veel flexibiliteit in werkzaamheden en werktijden. Wij worden op onze beurt weer blij van jou als parttime medewerker in onze winkel. Deze functie bij IKEA Zwolle biedt 12 uur per week op contract, met de verwachting om extra te werken gedurende de vakantieperiode. Binnen IKEA noemen we jouw functie Fulfilment co-worker. Dat kunnen weekenden, ochtenden of avonden zijn. Ideaal te combineren met jouw privéleven! En als kers op de taart kom je ook nog eens terecht in een tof team. Dus ben jij op zoek naar een leuke bijbaan? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Een dag met ons in jouw leven

Jouw werkdagen vliegen bij ons voorbij, écht waar. Van orderpicken tot schappen vullen en het magazijn opruimen. Jij doet het, met veel plezier. Je gaat als een trein met de elektrische pompwagen en de handscanner is je nieuwe beste vriend. De hele dag fysiek werk verrichten is voor jou geen probleem. Verder ontvang je klanten en help je ze met het ophalen van hun online bestelde goederen.

Na verloop van tijd voel je je erg op je plek bij de afdeling Fulfilment van IKEA. Je voelt de behoefte om meerdere taken op te pakken en krijgt bijvoorbeeld de kans om een hef- en/of reachtruckcertificaat te behalen, waardoor je nog meer logistieke werkzaamheden kan uitoefenen.

Ons team binnen IKEA

Kan je het je voorstellen? IKEA begon ooit als klein postorderbedrijf in Älmhult, een Zweeds dorp op het platteland. Tegenwoordig vind je ons in 63 landen met een uniek assortiment. Werken bij IKEA, betekent werken in een wereld aan ideeën. Een wereld die door onze eigen collega’s wordt omschreven als een werkplek waar iedereen welkom is en je jezelf kan zijn. Waar we met elkaar het verschil maken voor zoveel mogelijk mensen en de planeet. Maar ook een werkplek waar je zelf je carrièrestappen bepaalt en waar veel ruimte is voor jouw praktische creativiteit en ideeën. En dat alles terwijl je werkt in een fijn team met collega’s die altijd voor je klaarstaan en je helpen wanneer dat nodig is.

Jij gaat werken in een gezellig team waarbij teamwork hoog op het prioriteitenlijstje staat. De afdeling Logistiek heet bij ons Fulfilment en het is dankzij jullie gezamenlijke inspanning dik in orde. Door enorme drukte is het soms echt even doorwerken. Gelukkig laat jij je niet gek maken. Schouders eronder en gaan! Zo zorgen jullie elke keer voor tevreden klanten.

Wie je bent

Een fanatiekeling. Als jij ergens voor gaat, ga je voor de winst. Je bent in staat om meerdere taken tegelijkertijd uit te voeren, zelfs tijdens drukke periodes. Flexibiliteit in werktijden is essentieel, aangezien het logistieke proces zowel 's ochtends, 's middags als 's avonds plaatsvindt in onze winkel. Je werkrooster is 4 weken van tevoren beschikbaar, dus zekerheid heb je ruim van tevoren.

Wat we van jou verwachten:
• Je hebt een open houding waarmee je alle bezoekers makkelijk benadert.
MBO-werk en denkniveau
• Werkervaring is een pre, maar het is geen vereiste. Zolang je wilt leren, ben je bij ons welkom.
• In de vakantieperiodes ben je bereid om extra te werken.

Goed voor onze aarde én voor jou

Wat we vandaag doen, gaan we morgen weer iets beter doen. Samen zorgen we voor de mens en het milieu. En IKEA zorgt ondertussen ook goed voor jou. Start als fulfilment medewerker en ontvang op basis van 12 uur per week:

• Vanaf 18 jaar ontvang je afhankelijk van jouw kennis en ervaring een all-in uurloon vanaf € 16.84 per uur. Dit uurloon is inclusief een 13e maand en 8% vakantiegeld. Deze worden standaard in december en mei uitbetaald, maar je kunt er ook voor kiezen om deze maandelijks te ontvangen.
• Een collectieve bonusregeling. Deze wordt jaarlijks vastgesteld en bedraagt maximaal 150% van je bruto maandsalaris.
• Reiskosten voor het openbaar vervoer worden 100% vergoed. Reis je op een andere manier? Dan krijg je een tegemoetkoming in de reiskosten tot maximaal 243 euro per maand.
• 15% personeelskorting bij alle IKEA-winkels in Nederland.
• Een extra toeslag als je werkt op onregelmatige tijden. De toeslag bedraagt tussen de 50% en 100% en geldt voor doordeweekse dagen en de zaterdag als je werkt in de ochtend voor 7:00 uur of in de avond na 21:00 uur. Op zondag en tijdens feestdagen ontvang je gedurende de hele dag een toeslag.
• Eten tegen inkoopprijs in het personeelsrestaurant.
• Voordeel op je fitnessabonnement en sporten bij een sportschool naar keuze.

En nog veel meer! Benieuwd? Check hier alle arbeidsvoorwaarden.
Bewerben