Skip to main content
Dein Merkzettel ist momentan leer.

Tätigkeiten rund um den Kunden

Salgsmedarbejder til afdelingen for Køkkentilbehør, 13-20 timer pr. uge, Taastrup

Bewerben
Taastrup, Denmark Verkauf Teilzeit
Standort erkunden

Stellenbeschreibung

Anzeigen-ID: 238960

Veröffentlichungsdatum: 06/06/2024

Hvem er du?

Hos IKEA brænder vi for at skabe fantastiske kundeoplevelser. Vi leder derfor efter dig, som vil være med til at gøre det nemt, hurtigt og positivt for vores kunder at handle i IKEA. Det vigtigste er at du er serviceorienteret, er fyldt med energi og ikke er bange for at tage fat.

Vi lægger desuden vægt på at du:
• Trives med at vejlede kunder i en travl hverdag med et højt tempo
• Er selvstændig og tager ansvar for at prioritere dine arbejdsopgaver, så tiden udnyttes mest effektivt
• Elsker at holde orden og sørge for at alt er pænt og ryddeligt og du ikke er bange for at skulle rykke rundt på en masse varer

Hvad du skal lave – dag for dag

Salgsafdelingen for køkkentilbehør er placeret på varehusets nederste etage, og vi sælger hver dag et bredt udvalg af gryder, tallerkener, service, bageartikler og meget andet tilbehør til køkkenet med udgangspunkt i den enkelte kundes hjem.

Din hverdag vil bl.a. bestå af:
• At rådgive og inspirere vores kunder ud fra deres behov og ønsker
• Håndtering af varer og klargøring af salgspladser, så varerne er tilgængelige for kunderne
• Oprydning, så udstillinger og afdelingen altid er præsentable og inspirerende

Vores team i IKEA

Du bliver en del af et team af både fuldtids- og deltidsmedarbejdere i et stort varehus. Vi arbejder tæt sammen med andre afdelinger, og du får derfor erfaring med at samarbejde med mange forskellige mennesker. Vi har et rigtig godt sammenhold, hvor vi bakker hinanden op og løfter i flok. Der er derfor plads til at være lige præcis den, du er, og du har mulighed for at skabe et stærkt socialt netværk. Vi sørger for den rette oplæring, så du kan føle dig tryg og kompetent i jobbet.

Har du spørgsmål eller brug for hjælp? Lad os tale med hinanden!

Du er velkommen til at kontakte Teamleder
Miklas Andersen, via miklas.andersen@ingka.ikea.com ved spørgsmål. Vi gør opmærksom på, at vi udelukkende modtager ansøgninger via vores rekrutteringssystem og ikke via e-mail.

YDERLIGERE INFORMATIONER

• Stillingen er på 13-20 timer pr. uge i gennemsnit
• Din arbejdstid placeres primært i varehusets åbningstider, fra 16-20.30 i hverdagene, og med både morgen og aftenvagter i weekenden inden for 09.00-20.30. Du skal forvente at have 2 lukkevagter pr. uge samt arbejde hver anden weekend både lørdag og søndag . Det er muligt for dig, at komme med input til arbejdsplanen
• Løn efter HK’s butiksoverenskomst, herunder pension- og fritvalgsordning samt forskudttidstillæg
• Vi har diverse personalegoder som helbredsforsikring, massageordning, kantineordning, personalerabat, rabatordninger med samarbejdspartnere, årsgave og bonusordning osv.
• Der kan i ansættelsesprocessen blive stillet krav om fremvisning af straffeattest
• Ønsket opstart hurtigst muligt eller efter aftale
• Vi indkalder løbende til samtaler og forbeholder os retten til at lukke jobopslaget, når vi har modtaget tilstrækkeligt med relevante kandidater

Ligesom vores hjem er vores talenter også mangfoldige, og i IKEA har vi en passion for rigtige mennesker. Ved jobsøgning er der nogle der kan miste modet, hvis de ikke opfylder alle kompetencer, men du er meget velkommen til stadig at ansøge. Vi vil gerne lære dig at kende og mulighederne er mange i IKEA, baseret på interesse, evner og erfaring. Vi håber du være med på rejsen og glæder os til at høre fra dig!
Bewerben