Skip to main content
Dein Merkzettel ist momentan leer.

Tätigkeiten rund um den Kunden

Medarbejder til køkkenet i Restauranten, 12 timer pr. uge, IKEA Taastrup

Bewerben
Taastrup, Denmark Restaurant (IKEA Food) Teilzeit
Standort erkunden

Stellenbeschreibung

Anzeigen-ID: 240088

Veröffentlichungsdatum: 13/06/2024

Hvem er du?

Hos IKEA brænder vi for at skabe fantastiske kundeoplevelser for vores gæster i Restauranten.  Vi leder derfor efter dig, som vil være med til at gøre det hurtigt, nemt og positivt for vores kunder at få et tiltrængt afbræk fra deres indkøbstur og få et godt måltid mad.

Vi lægger desuden vægt på at: 
• Du er serviceorienteret og kan møde kunderne med en positiv energi i en travl hverdag i højt tempo
• Du har erfaring fra restaurations-, fastfood- eller servicebranchen
• Du er omstilling parat og kan tilpasse sig forskellige arbejdsopgaver og arbejdstider

Hvad du skal lave – dag for dag

I IKEA er vores restaurant delt op i flere områder, bestående af køkkenet, opvasken, kassen samt serverings- og restaurantområde. Her samarbejder vi om den gode spiseoplevelse for vores kunder. Vi tilbereder og serverer hver dag en bred vifte af mad og drikke til vores mange kunder, og på den måde sørger vi for, at de kan fortsætte deres indkøbstur i varehuset med fyldte maver.

Dine daglige opgaver bliver at:
• Betjene restaurantens gæster i den varme linje
• Vask og rengøring af service i opvasken
• Sikre en høj hygiejnestandard, så køkkenet altid er rengjort efter gældende standarder og at restaurantområdet fremstår pænt, rent og velopfyldt

Vores team i IKEA

Du bliver en del af et dynamisk team i IKEA FOOD bestående af over 80 kollegaer. Vi arbejder tæt sammen, hvilket giver dig mulighed for at opnå erfaring med at samarbejde med mange forskellige mennesker. Vi har rigtig godt sammenhold, hvor vi bakker hinanden op og løfter i flok. Her er der plads til at være dig selv, og der vil være mange muligheder for personlig og faglig udvikling i den retning du ønsker.

Vi sørger selvfølgelig for den rette oplæring, så du kan føle dig tryg og kompetent i jobbet.

Har du spørgsmål eller brug for hjælp? Lad os tale med hinanden!

Du er velkommen til at kontakte Philip Vergera på philip.vergara@ingka.ikea.com ved spørgsmål. Vi gør opmærksom på, at vi udelukkende modtager ansøgninger via vores rekrutteringssystem og ikke via e-mail.

Yderligere Informationer

• Stillingen er på 12 timer pr. uge i gennemsnit
• Din arbejdstid placeres efter driftens behov med aftenvagter i hverdage og både morgen- og aftenvagter i weekender, og du skal forvente at arbejde hver anden weekend, både lørdag og søndag. Det er muligt for dig, at komme med input til arbejdsplanen
• Løn og øvrige arbejdsvilkår efter 3F’s cafeteriaoverenskomst, herunder pension- og fritvalgsordning samt forskudttidstillæg
• Vi har diverse personalegoder som helbredsforsikring, massageordning, kantineordning, personalerabat, rabatordninger med samarbejdspartnere, årsgave og bonusordning osv.
• Der kan i ansættelsesprocessen blive stillet krav om fremvisning af straffeattest
• Ønsket opstart hurtigst muligt eller efter aftale
• Vi indkalder løbende til samtaler og forbeholder os retten til at lukke jobopslaget, når vi har modtaget tilstrækkeligt med relevante kandidater

Ligesom vores hjem er vores talenter også mangfoldige, og i IKEA har vi en passion for rigtige mennesker. Ved jobsøgning er der nogle der kan miste modet, hvis de ikke opfylder alle kompetencer, men du er meget velkommen til stadig at ansøge. Vi vil gerne lære dig at kende og mulighederne er mange i IKEA, baseret på interesse, evner og erfaring. Vi håber du være med på rejsen og glæder os til at høre fra dig!
Bewerben

Ähnliche Stellenangebote

Alle unsere Stellenanzeigen anzeigen