Skip to main content
Dein Merkzettel ist momentan leer.

Tätigkeiten rund um den Kunden

Bijbaan Horeca medewerker

Bewerben
Son, Netherlands Restaurant (IKEA Food) Teilzeit
Standort erkunden

Stellenbeschreibung

Anzeigen-ID: 234498

Veröffentlichungsdatum: 28/05/2024Hej horeca-bijbaner! Verwelkom samen met 80 collega’s honderden klanten in het restaurant, de bistro (hotdogs en softijs!) en de Swedish Food Market. Want een uitje naar IKEA is pas compleet met een hapje en een drankje. Jij maakt dit voor iedereen speciaal. Voor 12 uur per week, in het weekend of juist in de avond. Dat past toch perfect naast je andere bezigheden? En dat op fietsafstand van je huis bij de IKEA-vestiging in Eindhoven? Zeker weten.

Een dag met ons in jouw leven

Het is écht waar: op de afdeling IKEA Food is geen week hetzelfde. De ene dag sta je in de bistro en verkoop je hotdogs. De andere dag in het Zweedse restaurant. Gasten bezorg jij overal een grote glimlach. En natuurlijk het leukste uitje: lekker uit eten met familie of vrienden hoeft niet superduur te zijn. Jij wijst klanten op het gratis kopje koffie en fruitwater. Genieten! Trek het IKEA-uniform aan, word op alle plekken eerst goed ingewerkt én krijg een training over voedselveiligheid. Zo leer je alle kneepjes van het vak als horecamedewerker. Wat je precies doet? Denk aan het:

• bereiden en uitserveren van gerechten, van softijs tot dé Zweedse balletjes.
• draaien van de kassa.
• schoonhouden van tafels, koffiemachines en je werkomgeving.
• verkopen en adviseren van klanten over Zweedse delicatessen (met die bijzondere namen).

Ons team binnen IKEA

Kan je het je voorstellen? IKEA begon ooit als klein postorderbedrijf in Älmhult, een Zweeds dorp op het platteland. Tegenwoordig vind je ons in 63 landen met een uniek assortiment. Werken bij IKEA, betekent werken in een wereld aan ideeën. Een wereld die door onze eigen collega’s wordt omschreven als een werkplek waar iedereen welkom is en je jezelf kan zijn. Waar we met elkaar het verschil maken voor zoveel mogelijk mensen en de planeet. Maar ook een werkplek waar je zelf je carrièrestappen bepaalt en waar veel ruimte is voor jouw praktische creativiteit en ideeën. En dat alles terwijl je werkt in een fijn team met collega’s die altijd voor je klaarstaan en je helpen wanneer dat nodig is.

Werken in een team waar iedereen 100% voor elkaar klaarstaat. Dat zie je helemaal zitten. Op onze afdeling IKEA Food in Eindhoven werken in totaal 80 collega’s. Waar het druk is springen we voor elkaar in, zelfs soms bij de klantenservice of in het magazijn. Bij IKEA zijn we 1 team. Als het gekkenhuis is, helpen ook de managers mee met het schoonmaken vande tafels. Samen maken we er een feestje van! We willen de klant blij maken. Dat doen we met een divers team van alle leeftijden, soorten en maten. Je krijgt er een tweede familie bij die ieder talent (groot of klein) waardeert.

Of zoals Rick, je horeca bijbaan-collega het zegt: “We zijn een gezellig team met oog voor de verkoop. Iedere week worden de landelijke verkopen bekendgemaakt. Wij mikken als team in Eindhoven op de bovenste plek in de IKEA-ranglijst. Knallen!”

Wie je bent

Een vrolijkerd. Iemand die de slingers iedere dag ophangt en successen viert met confetti en ballonnen. Die ondanks dat het druk is, positief en vriendelijk blijft en tempo maakt. Je bent flexibel in je werktijden. Doordeweeks ben je uiterlijk 20:00 uur klaar, op zaterdag om 19:00 uur en op zondag om 18:00 uur. We snappen dat je leven niet alleen IKEA is en daarom mag je 2 doordeweekse avonden blokken waarop je niet werkt. Zin om te starten? Check of je dit hebt:

• een open houding waarmee je alle bezoekers even makkelijk benadert.
• weinig of veel horeca-ervaring: het maakt ons niet uit, als je alles maar wilt leren.

Goed voor onze aarde én voor jou

Wat we vandaag doen, gaan we morgen weer iets beter doen. Want samen zorgen we voor de mens en het milieu. En IKEA zorgt ondertussen ook goed voor jou. Start als Horecamedewerker en ontvang op basis van 12 uur per week:

• Vanaf 18 jaar ontvang je afhankelijk van jouw kennis en ervaring een all-in uurloon vanaf € 16.84 per uur. Dit uurloon is inclusief een 13e maand en 8% vakantiegeld.
Deze worden standaard in december en mei uitbetaald, maar je kunt er ook voor
kiezen om deze maandelijks te ontvangen.
• Als het van beide kanten goed bevalt, krijg je na een contract van 6 maanden een contract voor onbepaalde tijd aangeboden.
• Een collectieve bonusregeling. Deze wordt jaarlijks vastgesteld en bedraagt maximaal 150% van je bruto maandsalaris.
• Reiskosten voor het openbaar vervoer worden 100% vergoed. Reis je toch met de auto? Dan krijg je een tegemoetkoming in de reiskosten tot maximaal 243 euro per maand.
• 15% personeelskorting bij alle IKEA-winkels in Nederland.
• Eten tegen inkoopprijs in het personeelsrestaurant.
• Voordeel op je fitnessabonnement en sporten bij een sportschool naar keuze.

In de link onderaan de vacature vind je meer informatie over onze overige arbeidsvoorwaarden.
Bewerben