Skip to main content
Dein Merkzettel ist momentan leer.

Tätigkeiten rund um den Kunden

IKEA Planleggingsstudio i Porsgrunn søker 80% fast medarbeider med engasjement for salg

Bewerben
Porsgunn, Norway Verkauf Teilzeit
Standort erkunden

Stellenbeschreibung

Anzeigen-ID: 262121

Veröffentlichungsdatum: 22/10/2024



VIL DU OPPFYLLE DRØMMER?
Besøker du norske hjem er det stor sannsynlighet for at du møter på møbler fra IKEA. Vår visjon er å skape en bedre hverdag for de mange menneskene – og det gjør vi ved å tilby kvalitetsmøbler til alle typer hjem og lommebøker.

Vi søker nå etter 80 % medarbeider til vårt IKEA Planning Studio i Porsgrunn. Oppstart 01.12.24 Vi holder til på Down Town – midt i sentrum av byen. Vi ser etter deg som trives med å jobbe selvstendig, er målorientert og som har engasjement for salg. Har du erfaring fra kjøkken- eller garderobeplanlegging, er lidenskapelig opptatt av salg og har stor interesse for hjeminnredning kan dette være jobben for deg!

Dine ansvarsområder

Som medarbeider på IKEA Planning Studio vil du ha ansvar for å hjelpe kunden med planlegging og kjøp av alle typer varer fra IKEAs brede sortiment og spesielt innenfor kjøkken, bad-, og soverom. Du vil få opplæring i vårt tegneprogram og produkter for å kunne hjelpe kundene våre med å finne den innredningsløsning for hjemmet sitt.

I denne rollen vil du få ansvar for å følge opp kunden under hele handlereisen, fra behovsavklaring til å bistå ved planlegging, kvalitetssikre tilbud og salg av komplette løsninger til hjemmet. Du vil være en viktig bidragsyter til at Porsgrunn Planning Studio når de oppsatte salgsmålene og skape gode, langsiktige kunderelasjoner.

Som eksperter på IKEAs sortiment og livet hjemme vil du daglig oppfylle folks behov og drømmer. Ikke noe annet sted er kontakten og ansvaret for kunden mer direkte.





HVORFOR BØR VI VELGE DEG?

For å bli en av oss må du være deg selv. Og så må du like å ta i et tak og jobbe godt sammen med andre. I tillegg ser vi i denne stillingen spesifikt etter deg som:

• Har erfaring fra salg, gjerne erfaring fra planlegging og salg av kjøkken, baderom eller garderobe
• Er selvstendig og har evne til å jobbe strukturert og effektivt, tar ansvar for egne resultater ved å sette opp mål for seg selv og arbeide systematisk for å nå dem
• Er en problemløser med kunden i fokus og en dyktig selger med gode kommunikasjonsferdigheter
• Kan lære seg nye systemer
• Liker interiør og er interessert i å planlegge hjeminnredningsløsninger for kunder

Hos oss vil du få:
• En sikker og ansvarlig arbeidsgiver
• Grundig opplæring
• Konkurransedyktige lønnsbetingelser, med lønn over tariffavtale
• Gode pensjons- og forsikringsordninger
• Personalrabatt på IKEA
• En verden av jobb- og utviklingsmuligheter
• Et mangfoldig og verdidrevet arbeidsmiljø

Informasjon om stillingen:
Våre åpningstider er mandag til fredag klokken 09-20 og lørdag klokken 9–18. Arbeidstiden for våre deltidsstillinger er dag vakter, to til tre ettermiddager/kvelder i uken, og annenhver lørdag. Det vil bli gitt opplæring.

Vi gjør oppmerksom på at IKEA benytter Semac AS til kontroll av arbeidshistorikk og utdannelse i forbindelse med et eventuelt jobbtilbud.
Bewerben

Ähnliche Stellenangebote

Alle unsere Stellenanzeigen anzeigen