Skip to main content
Dein Merkzettel ist momentan leer.

Technologie & Innovation

Operations Specialist Duurzaamheid

Bewerben
Hengelo, Netherlands Sustainability Vollzeit
Standort erkunden

Stellenbeschreibung

Anzeigen-ID: 227873

Veröffentlichungsdatum: 02/04/2024Ben jij op zoek naar een uitdagende baan tussen de 32 en 38 uur in en dynamische rol als Operations Specialist Recovery, waarbij duurzaamheid centraal staat en geen dag hetzelfde is? Werk jij graag in een team en wil je actief bijdragen aan het verlengen van de levensduur van IKEA-producten en het minimaliseren van onnodige kosten?

Een dag met ons in jouw leven

Bijdragen als een expert en site-superuser op het gebied van herstelactiviteiten. In deze rol zorg je voor de optimalisatie van de processen, tools en werkwijzen voor productherstel binnen de afdeling. Je volgt de prestaties op en gebruikt bewezen oplossingen en goede voorbeelden om operationele verbetermogelijkheden te identificeren. Je bent verantwoordelijk voor het implementeren en trainen van collega's binnen de afdeling in processen, tools en werkwijzen met betrekking tot herstelactiviteiten.

Wat je nog meer gaat doen:

• Neem de nodige acties om producten een tweede kans te geven via herverpakking, reserveonderdeelbeheer, productassemblage en actieve verkoop (online en offline).
• Begrijp de actieplannen van de afdeling en het team en neem verantwoordelijkheid voor de doelstellingen van de afdeling en begrijp hoe je bijdraagt.
• Ondersteun de implementatie van geplande circulaire en commerciële activiteiten door je afdeling hierbij te betrekken
• Ondersteun de Product Quality & Recovery Manager door het team indirect te leiden samen met andere specialisten, door taken toe te wijzen en het dagelijkse werk van het Product Quality & Recovery-team te supervisen indien nodig.

Ons team binnen IKEA

Het is moeilijk voor te stellen, maar IKEA begon als een klein postorderbedrijf in Älmhult, een dorpje op het Zweedse platteland. Wij zijn op dit moment vindbaar in 63 landen en bieden een uniek assortiment aan producten. Werken bij IKEA betekent werken in een wereld van ideeën. Een wereld die wordt omschreven door onze eigen collega's als een werkplek waar iedereen welkom is en je jezelf kunt zijn. Waar we samen een verschil maken voor de vele mensen en onze planeet. Maar ook een werkplek waar je je eigen carrièrestappen bepaalt en waar volop ruimte is voor jouw praktische creativiteit en ideeën. Dit alles terwijl je werkt in een leuk team met collega's die er voor je zullen zijn en je ondersteunen wanneer dat nodig is.

Wie je bent

Bij IKEA vinden we het belangrijk dat je jezelf kunt zijn. Je hebt een passie voor operationele taken en een goede prestatie leveren. Een dynamische omgeving en verandering inspireren jou. Je motivatie komt ook voort uit de mogelijkheid om prestaties continu te verbeteren en nieuwe innovatieve werkmethoden te verkennen.

Wat je nog meer nodig hebt:

• Een goede kennis van Recovery & Quality Operations, samen met klantbeleving, verkoop- en retourprocessen.
• Goed begrip van communicatiekanalen en hoe communicatie effectief aan te passen om bewustzijn, betrokkenheid en impact te creëren.
• Kennis van het gebruik van IT-systemen en andere tools in dagelijkse werkzaamheden.

Goed voor onze aarde en voor jou

Wat we vandaag doen, gaan we morgen weer iets beter doen. Want samen zorgen we voor de mens en het milieu. En IKEA zorgt ondertussen ook goed voor jou. Start in deze rol en krijg op basis van een 36-urige werkweek:
• Een bruto maandsalaris tussen €2524 en €3320 afhankelijk van jouw kennis en ervaring.
• Een 13e maand en 8% vakantiegeld. Deze worden standaard in december en mei uitbetaald, maar je kunt er ook voor kiezen om deze maandelijks te ontvangen.
• Een collectieve bonusregeling. Deze wordt jaarlijks vastgesteld en bedraagt maximaal 150% van je bruto maandsalaris.
• Reiskosten voor het openbaar vervoer worden 100% vergoed. Woon je binnen een straal van 5 tot 20 km van de IKEA-vestiging? Dan kun je ook kiezen voor een leasefiets. Reis je toch met de auto? Dan krijg je een tegemoetkoming in de reiskosten tot maximaal 243 euro per maand.
• 15% personeelskorting bij alle IKEA-winkels in Nederland.
• Eten tegen inkoopprijs in het personeelsrestaurant.
Bewerben

Ähnliche Stellenangebote

Alle unsere Stellenanzeigen anzeigen