Skip to main content
Dein Merkzettel ist momentan leer.

Produktion & Supply Chain

Vakantie Bijbaan Logistiek

Bewerben
Haarlem, Netherlands Logistik Vollzeit
Standort erkunden

Stellenbeschreibung

Anzeigen-ID: 241284

Veröffentlichungsdatum: 23/05/2024

Wie je bent

Ben jij deze zomer opzoek naar vakantiewerk en ben jij beschikbaar van 1 juli tot en met 31 augustus? Bij IKEA Haarlem zoeken we vakantiekrachten voor de fulfilment afdeling. Deze vakantiebaan is voor 24 tot 32 uur per week en laat dus nog voldoende tijd over voor andere leuke activiteiten in de zomer.

Wij zoeken een fanatiekeling. Als jij ergens voor gaat, ga je voor de winst. Je houdt met gemak 10 ballen in de lucht. Hoe druk het soms ook is. Je bent flexibel in je werktijden. Je zal voornamelijk in het weekend en de avonden werken en met een groter contract zal dit meer overdag zijn. Verder heb je de mogelijkheid om 1 of 2 vaste dagen per week te blokken op basis van de grote van je contract. Op die blokdagen kunnen wij jou dan niet inroosteren. Wat je nog meer nodig hebt:

- mbo-werk- en -denkniveau.
- weinig of veel werkervaring: het maakt ons niet uit, als je alles maar wilt leren

Wat je dagelijkse werkzaamheden zullen zijn

Jouw werkdagen vliegen bij ons voorbij, écht waar. Van orderpicken tot schappen vullen en het magazijn opruimen. Jij doet het, met veel plezier. Je gaat als een trein met de elektrische pompwagen en de scanner is je nieuwe beste vriend. De hele dag fysiek werk verrichten is voor jou geen probleem.

Wat je verder gaat doen:
- Onze artikelen natellen en alles nauwkeurig noteren.
- Verantwoordelijkheid nemen over je eigen afdeling, je helpt waar nodig en bent
- Altijd bereid een stapje extra te zetten. Zowel voor je collega’s als voor klanten.

Ons team binnen IKEA

Wij zijn wereldleider op het gebied van woninginrichting en zijn trots op onze waarden en Zweedse cultuur. Samen werken we elke dag aan onze visie om een beter dagelijks bestaan voor zoveel mogelijk mensen te creëren. Dit doen we door een uniek assortiment woninginrichtingsproducten aan te bieden die voor veel mensen betaalbaar zijn.

Jij gaat werken in een gezellig team waarbij teamwork hoog op het prioriteitenlijstje staat. De afdeling is dankzij jullie gezamenlijke inspanning dik in orde. Door enorme drukte is het soms echt even doorwerken. Gelukkig laat jij je niet gek maken. Schouders eronder en gaan! Zo zorgen jullie elke keer voor tevreden klanten.

Solliciteer nu!

• Vanaf 18 jaar ontvang je afhankelijk van jouw kennis en ervaring een all-in uurloon vanaf €16,84 per uur. Dit uurloon is inclusief een 13e maand en 8% vakantiegeld.
Deze worden standaard in december en mei uitbetaald, maar je kunt er ook voor
kiezen om deze maandelijks te ontvangen
• Een collectieve bonusregeling. Deze wordt jaarlijks vastgesteld en bedraagt maximaal 150% van je bruto maandsalaris.
• Reiskosten voor het openbaar vervoer worden 100% vergoed. Woon je binnen een straal van 5 tot 20 km van de IKEA-vestiging? Dan kun je ook kiezen voor een leasefiets. Reis je toch met de auto? Dan krijg je een tegemoetkoming in de reiskosten tot maximaal 243 euro per maand.
• 15% personeelskorting bij alle IKEA-winkels in Nederland.
• Eten tegen inkoopprijs in het personeelsrestaurant.
• Voordeel op je fitnessabonnement en sporten bij een sportschool naar keuze.Bewerben