Skip to main content
Dein Merkzettel ist momentan leer.

Produktion & Supply Chain

Parttime Logistiek Medewerker

Bewerben
Haarlem, Netherlands Logistik Teilzeit
Standort erkunden

Stellenbeschreibung

Anzeigen-ID: 240149

Veröffentlichungsdatum: 07/06/2024Jij houdt van netjes en georganiseerd. Dat komt mooi uit, wij ook! Onze schappen in de winkel zijn altijd goed gevuld. Dat is dankzij jouw harde werk en oog voor detail mogelijk. Verder word jij als magazijnmedewerker bij IKEA in Haarlem helemaal blij van alles op het gebied van woninginrichting. Klanten met vragen stuur jij door naar de juiste afdeling in het zelfbedieningsmagazijn. Jij gaat met veel enthousiasme voor 12 uur tot 24 uur per week bij ons aan de slag waarbij de focus zal liggen op het vullen van de winkel en het picken van de orders. En daarom willen wij graag in jou investeren.

Een dag met ons in jouw leven

Bij onze IKEA in Haarlem kom jij terecht in een dynamische omgeving. Wij zijn met een grote verandering bezig. Door onze focus steeds meer op online verkoop te leggen, wordt ons magazijn op den duur omgetoverd tot distributiecentrum. Geen zorgen, het gezellige shoppen en de familiaire sfeer blijven gewoon! De processen in het magazijn worden wel anders en de afdeling heet bij ons de afdeling Fulfilment En afhankelijk van jouw talent en inzicht kan jij daar een rol in spelen. De werktijden liggen tussen 05.00 in de ochtend en 23.30 in de avond. Je zult wisselende diensten draaien maar krijgt je rooster altijd 4 weken van te voren. Verder ga je:

• veel zelfstandig werken, je weet precies wat er van je verwacht wordt en klaart de klus altijd met precisie.
• de klant ontvangen en helpen die zijn online bestelde goederen komt ophalen.
• fysiek werk leveren, jij schrikt niet van de hele dag op je benen staan en orders verzamelen.
• aan de slag met een elektrische pompwagen en een scanner.

Na verloop van tijd voel je je erg op je plek bij de Logistieke afdeling van IKEA. Je voelt de behoefte om meerdere taken op te pakken en krijgt bijvoorbeeld de kans om de volgende stap te maken naar order controleur of proces coordinator. of je krijgt bijvoorbeeld de kans om een hef- en/of reachtruckcertificaat te behalen, waardoor je nog meer logistieke werkzaamheden kan uitoefenen.

Ons team binnen IKEA

Kan je het je voorstellen? IKEA begon ooit als klein postorderbedrijf in Älmhult, een Zweeds dorp op het platteland. Tegenwoordig vind je ons in 63 landen met een uniek assortiment. Werken bij IKEA, betekent werken in een wereld aan ideeën. Een wereld die door onze eigen collega’s wordt omschreven als een werkplek waar iedereen welkom is en je jezelf kan zijn. Waar we met elkaar het verschil maken voor zoveel mogelijk mensen en de planeet. Maar ook een werkplek waar je zelf je carrièrestappen bepaalt en waar veel ruimte is voor jouw praktische creativiteit en ideeën. En dat alles terwijl je werkt in een fijn team met collega’s die altijd voor je klaarstaan en je helpen wanneer dat nodig is.

Jij gaat werken in een gezellig team waarbij teamwork hoog op het prioriteitenlijstje staat. De afdeling is dankzij jullie gezamenlijke inspanning dik in orde. Door enorme drukte is het soms echt even doorwerken. Gelukkig laat jij je niet gek maken. Schouders eronder en gaan! Zo zorgen jullie elke keer voor tevreden klanten.

Wie je bent

Een fanatiekeling. Als jij ergens voor gaat, ga je voor de winst. Je houdt met gemak 10 ballen in de lucht. Hoe druk het soms ook is. Wij zijn op zoek naar collega's die kunnen werken tussen 05.00 en 24.00 uur. Dit ook om het weekend. Wat je nog meer nodig hebt:

• Je bent minimaal 18 jaar enschroomt niet om fysieke zware werkzaamheden uit te voeren.
• weinig of veel werkervaring: het maakt ons niet uit, als je alles maar wilt leren.

Goed voor onze aarde en voor jou

• Vanaf 18 jaar ontvang je afhankelijk van jouw kennis en ervaring een all-in uurloon vanaf € 16,84 per uur. Dit uurloon is inclusief een 13e maand en 8% vakantiegeld.
Deze worden standaard in december en mei uitbetaald, maar je kunt er ook voor
kiezen om deze maandelijks te ontvangen
• Een collectieve bonusregeling. Deze wordt jaarlijks vastgesteld en bedraagt maximaal 150% van je bruto maandsalaris.
• Reiskosten voor het openbaar vervoer worden 100% vergoed. Woon je binnen een straal van 5 tot 20 km van de IKEA-vestiging? Dan kun je ook kiezen voor een leasefiets. Reis je toch met de auto? Dan krijg je een tegemoetkoming in de reiskosten tot maximaal 243 euro per maand.
• 15% personeelskorting bij alle IKEA-winkels in Nederland.
• Eten tegen inkoopprijs in het personeelsrestaurant.
• Voordeel op je fitnessabonnement en sporten bij een sportschool naar keuze.
Bewerben