Skip to main content
Dein Merkzettel ist momentan leer.

Tätigkeiten rund um den Kunden

Eladási munkatárs (Textil és Fürdőszoba osztály) - Budaörs

Bewerben
Budaors, Hungary Verkauf Vollzeit
Standort erkunden

Stellenbeschreibung

Anzeigen-ID: 232623

Veröffentlichungsdatum: 06/05/2024

KI VAGY TE

• Szereted a vásárlókat, és képes vagy magabiztosan, udvariasan és barátságosan bánni velük.
• Lelkesít, hogy aktívan ajánlhatod a vásárlók figyelmébe az IKEA áruházban elérhető összes szolgáltatást, hogy segíts nekik minél átgondoltabban dönteni, és így nagyszerűvé tedd számukra a vásárlás élményét.
• Tapasztalatokkal rendelkezel az értékesítés vagy az ügyfélszolgálat terén.

EGY NAP VELÜNK

• A lehető legjobb értékesítési eredményeket érd el azáltal, hogy biztosítod, hogy az irányításod alá terület mindig tiszta, rendes, az árazás rendben legyen, a készletek fel legyenek töltve. Gondoskodj arról is, hogy a termékeitek mindig kifogástalan állapotban legyenek.
• A rendszerparaméterek alapján elemezd a rendelkezésre álló értékesítési teret, hogy ennek megfelelően mindig magas készletszint álljon rendelkezésre.
• Lelkesítsenek a termékek, amelyeket értékesítesz, és aktívan igyekezz megismerni tulajdonságaikat, előnyeiket.
• Aktívan törekedj arra, hogy kapcsolatot alakíts ki a vásárlókkal, hogy a megfelelő kérdéseket feltéve felmérd az igényeiket, és az otthonukhoz leginkább megfelelő megoldásokat kínáld nekik.

EGYÜTT CSAPATKÉNT

Mi vagyunk azok, akik a vásárlóinkkal találkozunk – az áruházainkban, online, a katalógusunkban és ezen is túl. Ismerjük az IKEA termékválasztékát, a helyi piacokat és a vásárlók igényeit, illetve folyamatosan új módon alakítunk ki valódi kapcsolatot a vásárlóinkkal, hogy az eladást és a nyereségességet növeljük. Világszerte többezer munkatársunkkal együtt sokszínű csapatot alkotunk az IKEA koncepció folyamatos sikerén – egy koncepció, mely vásárlók millióinak segít szebb hétköznapokat teremteni!Bewerben

Ähnliche Stellenangebote

Alle unsere Stellenanzeigen anzeigen