Skip to main content
Dein Merkzettel ist momentan leer.

Tätigkeiten rund um den Kunden

Verkoopmedewerker fulltime

Bewerben
Barendrecht, Netherlands Verkauf Vollzeit
Standort erkunden

Stellenbeschreibung

Anzeigen-ID: 227420

Veröffentlichungsdatum: 06/03/2024Jij ziet jezelf al helemaal staan in onze winkel. Als verkoopmedewerker maak jij er topsport van onze klanten te helpen. Dat doe je 33 uur per week die verdeeld worden over 5 dagen. Als aanspreekpunt stel jij de juiste vragen om de wensen en behoeften van onze klanten te achterhalen en door te vertalen naar de juiste producten.

Wat je dagelijkse werkzaamheden zullen zijn

Het eerste wat klanten opvalt als ze binnenkomen in onze winkel is jouw fijne aanwezigheid. Daarnaast zien ze onze geweldige woonartikelen. Jouw afdeling is dankzij jou altijd netjes. Je werkt 33 uur per week. Dat kunnen dagdiensten of avonddiensten zijn, ook in het weekend. Je werkt om het weekend en bent dus flexibel inzetbaar. Wat je verder gaat doen:

• onze klanten adviseren in passende woonoplossingen en daarin weet je hen te verrassen.
• je verantwoordelijkheid nemen over je eigen afdeling, je helpt waar nodig en bent altijd bereid een stapje extra te zetten. Zowel voor je collega’s als voor klanten.

Ons team binnen IKEA

Kan je het je voorstellen? IKEA begon ooit als klein postorderbedrijf in Älmhult, een Zweeds dorp op het platteland. Tegenwoordig vind je ons in 63 landen met een uniek assortiment. Werken bij IKEA, betekent werken in een wereld aan ideeën. Een wereld die door onze eigen collega’s wordt omschreven als een werkplek waar iedereen welkom is en je jezelf kan zijn. Waar we met elkaar het verschil maken voor zoveel mogelijk mensen en de planeet. Maar ook een werkplek waar je zelf je carrièrestappen bepaalt en waar veel ruimte is voor jouw praktische creativiteit en ideeën. En dat alles terwijl je werkt in een fijn team met collega’s die altijd voor je klaarstaan en je helpen wanneer dat nodig is.

Wij zijn erg benieuwd naar jou als persoon en naar wat jij de leukste afdeling binnen onze winkel vindt. Op basis van jouw motivatie en onze inschatting kijken we samen naar de plek waar jij het beste tot je recht komt. Wat we je wél kunnen vertellen is dat al onze teams bestaan uit hardwerkende collega’s en heel veel gezelligheid.

Wie je bent

Een vat vol energie. Je rust niet voordat de afdeling er strak uitziet. Daarnaast heeft elk product een eigen verhaal. Over alles is nagedacht. En met die productkennis maak jij onze klanten blij. Bij jou op de afdeling dagen jullie elkaar regelmatig uit. Wat je nog meer nodig hebt:

• een goede kennis van de Nederlandse taal, ook kan jij je prima redden in het Engels.
• ervaring met computerprogramma’s, onze systemen hoef je niet te kennen maar het inzicht heb je wel.
• zicht op het stellen van de juiste prioriteiten en dat doe je veelal zelfstandig.
• weinig of veel werkervaring: het maakt ons niet uit, als je alles maar wilt leren.
• een goede conditie, het werk kan fysiek best zwaar zijn.

Goed voor de aarde en voor jou

Wat we vandaag doen, gaan we morgen weer iets beter doen. Want samen zorgen we voor de mens en het milieu. En IKEA zorgt ondertussen ook goed voor jou. Start in deze rol en ontvang o.a.

-Vanaf 18 jaar ontvang je, afhankelijk van jouw kennis en ervaring, een all-in uurloon vanaf € 16,84 per uur. Dit uurloon is inclusief een 13e maand en 8% vakantiegeld. Deze worden standaard in december en mei uitbetaald, maar je kunt ook een aanvraag indienen om deze maandelijks uit te laten betalen. Als je voor dat laatste kiest dan geldt het genoemde all-in uurloon.

-Een collectieve bonusregeling. Deze wordt jaarlijks vastgesteld en bedraagt maximaal 150% van je bruto maandsalaris.

-Reiskosten voor het openbaar vervoer worden 100% vergoed. Woon je binnen een straal van 5 tot 20 km van de IKEA-vestiging? Dan kun je ook kiezen voor een leasefiets. Reis je toch met de auto? Dan krijg je een tegemoetkoming in de reiskosten tot maximaal 243 euro per maand.

In de link onderaan de vacature vind je meer informatie over onze overige arbeidsvoorwaarden.
Bewerben