Skip to main content
Ještě jste si žádnou nabídku neuložili.

Kontakt se zákazníky

Verkoopmedewerker Zelfbedieningsmagazijn

Zažádat o místo
Hengelo, Netherlands Prodej a obchodní činnost Plný úvazek
Prozkoumat lokalitu

Popis práce

ID nabídky zaměstnání: 237674

Datum zveřejnění: 13/06/2024Ben jij iemand die houdt van klantgericht en servicegericht werken? Ben jij op zoek naar een baan in een dynamische en gezellige omgeving? En wil je werken voor een bedrijf dat bekend staat om zijn passie voor woninginrichting, duurzaamheid en inclusiviteit? Zo ja, dan zijn wij op zoek naar jou!

Een dag met ons in jouw leven

In het zelfbedieningsmagazijn pakken klanten de producten zelf, maar onze ideale nieuwe collega ziet dit als een kans om niet alleen logistiek efficiënt te werken, maar ook om actief bij te dragen aan de commerciële doelstellingen van IKEA. Met een passie voor verkoop en een proactieve houding richting sales, ben je constant alert op mogelijkheden om de klanttevredenheid te verhogen en extra waarde toe te voegen aan de winkelervaring van onze klanten. Jij ziet de kansen en durft hier direct naar te handelen, waardoor je een onmisbare schakel wordt in het streven naar commercieel succes binnen ons team.

Ons team binnen IKEA

Kan je het je voorstellen? IKEA begon ooit als klein postorderbedrijf in Älmhult, een Zweeds dorp op het platteland. Tegenwoordig vind je ons in 63 landen met een uniek assortiment. Werken bij IKEA, betekent werken in een wereld aan ideeën. Een wereld die door onze eigen collega’s wordt omschreven als een werkplek waar iedereen welkom is en je jezelf kan zijn. Waar we met elkaar het verschil maken voor zoveel mogelijk mensen en de planeet. Maar ook een werkplek waar je zelf je carrièrestappen bepaalt en waar veel ruimte is voor jouw praktische creativiteit en ideeën. En dat alles terwijl je werkt in een fijn team met collega’s die altijd voor je klaarstaan en je helpen wanneer dat nodig is.

Werken in een team waar iedereen 100% voor elkaar klaarstaat. Dat zie je helemaal zitten. Op onze afdeling Sales in IKEA Hengelo werken maar liefst 102 collega’s. Waar het druk is springen we voor elkaar in, zelfs soms bij de klantenservice of in het magazijn. Bij IKEA zijn we 1 team. Samen maken we er een feestje van! We willen de klant blij maken. Dat doen we met een divers team van alle leeftijden, soorten en maten. Je krijgt er een tweede familie bij die ieder talent (groot of klein) waardeert.

Wie je bent

Steek jij graag je handen uit de mouwen en help je graag de klanten met het vinden van hun producten in het zelfbedieningsmagazijn? Wij zoeken namelijk een collega voor 36 uur per week.

Naast dat je jezelf herkent in onze waarden, een passie hebt voor woninginrichting en staat te trappelen om jezelf en IKEA verder te ontwikkelen, voldoe je aan de volgende voorwaarden:
• Je bent je ervan bewust dat je in deze functie af en toe klanten moet helpen met het op de kar leggen van zware pakketten.
• Je stapt makkelijk op onze klanten af en helpt hen met hun laatste vragen.
• Je zorgt ervoor dat het zelfbedieningsmagazijn er áltijd netjes en opgeruimd uitziet. Ook als het ontzettend druk is. Wij streven naar een zo commercieel mogelijk zelfbedieningsmagazijn, waarbij je een stukje logistiek beheerst maar vooral een passie hebt voor verkoop.
• Je hebt een proactieve houding naar sales en bent constant alert op kansen om de klanttevredenheid te verhogen en extra waarde toe te voegen aan hun winkelervaring.
• Je bent niet bang om kansen te zien en hiernaar te handelen, waardoor je een actieve bijdrage levert aan het streven naar commercieel succes binnen ons team.
• Je zoekt een baan voor 36 uur per week en bent flexibel inzetbaar op doordeweekse avonden en weekenddagen. De werktijden zijn tussen 08.00 uur en 20.30 uur (uitzondering op Vrijdag tot 21:30)

Goed voor onze aarde en voor jou

Wat we vandaag doen, gaan we morgen weer iets beter doen. Want samen zorgen we voor de mens en het milieu. En IKEA zorgt ondertussen ook goed voor jou:

• Vanaf 18 jaar ontvang je, afhankelijk van jouw kennis en ervaring, een all-in uurloon vanaf €16.84 per uur. Dit uurloon is inclusief een 13e maand en 8% vakantiegeld. Deze worden standaard in december en mei uitbetaald, maar je kunt ook een aanvraag indienen om deze maandelijks uit te laten betalen. Als je voor dat laatste kiest dan geldt het genoemde all-in uurloon.
• Als je werkt voor 7:00 uur en na 21:00 uur geldt er een toeslag. Op zondag en tijdens feestdagen ontvang je gedurende de hele dag een toeslag.
• Een collectieve bonusregeling. Deze wordt jaarlijks vastgesteld en bedraagt maximaal 150% van je bruto maandsalaris.
• Reiskosten voor het openbaar vervoer worden 100% vergoed. Woon je binnen een straal van 5 tot 20 km van de IKEA vestiging? Dan kun je ook kiezen voor een leasefiets. Reis je niet met het openbaar vervoer of met een leasefiets? Dan krijg je een tegemoetkoming in de reiskosten van € 0,23 per kilometer (tot maximaal 243 euro per maand).
• 15% personeelskorting bij alle IKEA-winkels in Nederland.
• Een informele en open werksfeer waar jouw ontwikkeling telt
Zažádat o místo

Podobné pracovní nabídky

Zobrazit všechny naše dostupné nabídky