Skip to main content
Ještě jste si žádnou nabídku neuložili.

Kontakt se zákazníky

Klantenservice medewerker

Zažádat o místo
Groningen, Netherlands Vztahy se zákazníky Částečný úvazek
Prozkoumat lokalitu

Popis práce

ID nabídky zaměstnání: 239734

Datum zveřejnění: 13/05/2024Vind jij het uitdagend om klanten telefonisch te helpen? Wil je graag werken binnen een team waar een informele sfeer heerst en waar thuiswerken mogelijk is? Vind je het fijn om je eigen uren in te plannen? Start dan als Klantenservice medewerker bij het Remote Customer Meeting Point van IKEA in Groningen!

Wat je dagelijkse werkzaamheden zullen zijn

“Goedemorgen IKEA Nederland, je spreekt met Billy, wat kan ik voor je doen?”. Er belt een klant met een vraag. Hij heeft een tijdje geleden een MALM ladekast gekocht en in elkaar gezet. Volgens de klant missen er een aantal onderdelen. Samen met de klant doorloop jij de stappen van de handleiding en jullie proberen samen te achterhalen of er ook daadwerkelijk onderdelen missen en welke dat zouden kunnen zijn. Dit zou zomaar een greep uit je dagelijkse werkzaamheden als klantenservice medewerker bij het Remote Customer Meeting Point van IKEA Nederland kunnen zijn.

Als klantenservice medewerker ben je het eerste aanspreekpunt voor klanten die vragen hebben over de producten en diensten van IKEA. Tijdens je werkdag sta je klaar om klanten telefonisch te helpen. Je hebt te maken met ontzettend veel afwisseling in gesprekken, denk hierbij aan vragen van klanten over een aangekocht product of over een levering.

Ons team binnen IKEA

Ieder land waar IKEA gevestigd is, heeft een eigen Remote Customer Meeting Point (RCMP). Voor IKEA Nederland is het RCMP gevestigd in Groningen. Het RCMP is hét aanspreekpunt voor alle klanten die winkelen in onze webwinkel IKEA.nl of in één van onze 13 vestigingen. Onze service wordt verleend via verschillende contactmethoden waaronder telefoon, chat en social media.

Je start bij het RCMP met een 7-daagse betaalde training van 9.00 tot 16.00. Je leert dan meer over IKEA en onze werkwijze. Na de training ga je voor 20, 24, 28 of 32 uur aan de slag.

Wie je bent

Je levert graag een uitstekende klantenervaring bij het oplossen van verschillende vraagstukken. Dit doe je altijd met empathie, begrip en naar de behoefte van de klant waarbij je een sterke wil hebt om een beter leven thuis voor de klant te creëren. Wat je nog meer nodig hebt:
- Oplossingsgericht met sterke interesse in woninginrichting
- Kunnen plannen en prioriteren
- Goede computervaardigheden
- Sterke communicatieve vaardigheden, in woord en geschrift
- Een goede beheersing van de Nederlandse taal

Wat verder belangrijk is

Als je bij ons start kun je het volgende van ons verwachten:

- Je start vanaf de 1e of 15e van de maand met een contract van 12 maanden. Als
het van beide kanten bevalt is er een mogelijkheid tot een vaste aanstelling.
- Shiftbidding; het samenstellen van jouw ideale rooster!
- Je verdient een basissalaris van €14.48. Standaard wordt je vakantiegeld in mei uitbetaald en de 13e maand in december, maar je kunt er voor kiezen om deze maandelijks te ontvangen. Mocht je hiervoor kiezen is het all-in uurloon € 16.84 per uur.
- Een collectieve bonusregeling. Deze wordt jaarlijks vastgesteld en bedraagt
maximaal 150% van je bruto maandsalaris.
- 15% personeelskorting bij alle IKEA-winkels in Nederland.
- Hybride werken: na de eerste 8 weken kun je de helft van je uren thuiswerken.
- Volledige vergoeding voor reizen met het OV tijdens het woon-werk verkeer.
- Een informele en open werksfeer waar jouw ontwikkeling telt!

Wie weet ben jij binnenkort onze nieuwe collega!
Zažádat o místo