Skip to main content
Ještě jste si žádnou nabídku neuložili.

Práce s lidmi, Marketing a ostatní projekty

HR-Adviseur

Zažádat o místo
Groningen, Netherlands Lidé a Lidské zdroje Částečný úvazek
Prozkoumat lokalitu

Popis práce

ID nabídky zaměstnání: 241179

Datum zveřejnění: 23/05/2024

Wie je bent

Geloof jij erin dat onze medewerkers onmisbaar zijn voor een unieke klantbeleving? Vind jij het belangrijk om in een veranderlijke omgeving te werken waarin jij anderen motiveert en ondersteunt in vooruitgang? Lees dan vooral verder!

Voor ons Remote Customer Support Center (RCMP) in Groningen zijn wij op zoek naar een HR-adviseur (bij IKEA noemen wij deze functie People & Culture generalist). Het betreft een parttime functie voor 32 uur per week.

Naast dat je jezelf herkent in onze waarden, sta je te trappelen om jezelf samen met IKEA verder te ontwikkelen en kan jij jezelf vinden in de volgende voorwaarden:

• Je beschikt over advies en human resources ervaringen vanuit eerdere werkzaamheden;  
• Je hebt minimaal HBO werk- en denkniveau;  
• Je bent proactief en je bent in staat om je weg te vinden in een grote organisatie waarin je gemakkelijk op verschillende niveaus kan communiceren;  
• Je werkt zelfstandig en accuraat, het werk dat jij aflevert klopt tot in de puntjes;  
• Je bent gemakkelijk benaderbaar en feedback geven en ontvangen is natuurlijk voor je.

Wat je dagelijkse werkzaamheden zullen zijn

Als People & Culture Generalist ben jij het aanspreekpunt op het gebied van human resources. Samen met jouw collega’s zorg je ervoor dat onze mensen het fijn vinden om bij ons te werken door onze unieke IKEA-cultuur en HR-beleid goed uit te dragen. Je bent een essentiële adviespartner van teamleiders, waarmee je regelmatig het team bespreekt en hun bijstaat in verzuimcases. Je houdt je bezig met diverse thema’s rondom onboarding, ontwikkeling, gezondheid en uitstroom.

Ons team binnen IKEA

Ieder land waar IKEA gevestigd is, heeft een eigen Remote Customer Meeting Point (RCMP). Voor IKEA Nederland is het RCMP gevestigd in Groningen. Het RCMP is hét aanspreekpunt voor alle klanten die winkelen in onze webwinkel IKEA.nl of in één van onze 13 vestigingen. Onze service wordt verleend via verschillende contactmethoden waaronder telefoon, chat en social media. Samen werken we elke dag aan onze visie om een beter dagelijks bestaan voor zoveel mogelijk mensen te creëren.

De afdeling People & Culture bestaat uit een People & Culture manager aan wie je rapporteert, twee People & Culture generalisten (jij bent de derde) en een People & Culture Administrator.Wat wij jou bieden:
• Een contract voor 32 uur per week met een maandsalaris volgens IPE-level 49/50 van de IKEA cao.
• 8% vakantiegeld in mei en een vaste 13e maand in december (je kunt er ook voor kiezen om dit maandelijks uit te laten betalen).
• 15% personeelskorting bij alle IKEA-winkels in Nederland.
• Hybride werken: de mogelijkheid om maximaal 50% van je uren te kunnen thuiswerken.
• Een informele, inspirerende en open werksfeer waar ruimte is voor eigen initiatief en input: iedere mening telt.

Solliciteren 
Ben je enthousiast geworden en zie jij jezelf in deze rol? Dan zien wij jouw sollicitatie graag tegenmoet! Upload jouw CV en motivatiebrief, waarin duidelijk naar voren komt dat jij degene bent voor deze functie.  

Wat verder belangrijk is:
• Een persoonlijkheidstest en cognitieve test maken onderdeel uit van de selectieprocedure.
• We behouden ons het recht voor om de vacature eerder te sluiten dan de genoemde sluitingsdatum of deze langer open te stellen.

Wij kijken uit naar je sollicitatie!Zažádat o místo

Podobné pracovní nabídky

Zobrazit všechny naše dostupné nabídky