Skip to main content
.لم يتم حفظ أي وظائف

الإنتاج والإمداد

Supply Chain Stage

قدم طلب العمل
Haarlem, Netherlands اللوجستيات والإمداد Intern
معلومات الموقع

التوصيف الوظيفي

معرّف الوظيفة: 263642

تاريخ النشر: 23/10/2024

Wat je dagelijkse werkzaamheden zullen zijn

IKEA transformeert in rap tempo als omnichannel retailer. Onze klanten verwachten meer en meer van ons als wereldleider op woninginrichting. Niet alleen op het gebied van woninginrichting, maar zeker ook als omnichannel retailer – waar je kunt kopen op het moment dat jij het wilt op de manier waarop jij het wilt. IKEA is constant onderweg in het vinden van betere oplossingen om het beste antwoord te vinden voor de veranderende klantvraag.

In deze stage werk je met ons samen aan het verder ontwikkelen van ons fulfilment network en de supply chain setup. Als stagiair krijg je eigen taken en verantwoordelijkheden en kijk je met een scherp oog naar de processen waar je mee te maken krijgt. Je stelt een verbetering voor en draagt bij aan het uitvoeren hiervan.

Je komt te werken op de afdeling Customer Fulfilment op het service office van IKEA Nederland. De afdeling bestaat uit verschillende teams die verantwoordelijk zijn voor de ontwikkeling van supply chain, service offer, capaciteitsvraagstukken en netwerk optimalisatie.

Samen als een team

Wij zijn wereldleider op het gebied van woninginrichting en zijn trots op onze waarden en Zweedse cultuur. Samen werken we elke dag aan onze visie om een beter dagelijks bestaan voor zoveel mogelijk mensen te creëren. Dit doen we door een uniek assortiment woninginrichtingsproducten aan te bieden die voor veel mensen betaalbaar zijn.

Wie je bent

Ben jij op zoek naar een uitdagende stage op het gebied van fulfilment network ontwikkeling en supply chain optimalisatie?

Naast dat je jezelf herkent in onze waarden, een passie hebt voor woninginrichting en staat te trappelen om jezelf en IKEA verder te ontwikkelen, voldoe je aan de volgende voorwaarden: 

- Je volgt een relevante opleiding (HBO/WO) en je zoekt een meewerkstage vanaf Februari 2025
- Je werkt graag in een dynamisch en drukke omgeving waar geen dag hetzelfde is;
- Je bent minimaal 18 jaar oud;
- Je bent een enthousiast en proactief persoon. Daarnaast is het ook belangrijk dat je secuur en zelfstandig kan werken;
- Je bent assertief en niet bang om vragen te stellen en je mening te geven;
- Je bent leergierig en in staat theorie te koppelen aan de praktijk.

Wat verder belangrijk is

Als je in deze rol bij ons aan de slag gaat dan kan je o.a. het volgende van ons verwachten:
- Een stagevergoeding van €340,- bruto per maand bij een volledige stageweek;
- Een stageperiode van minimaal 20 weken (Februari – Juni), waar jij 2 of meerdere dagen in de week werkzaam bent bij IKEA (fulltime stage is dus ook mogelijk).
- Ruimte voor eigen initiatieven en goede ideeën;
- Een onvergetelijke tijd en een waanzinnig nieuw netwerk!


Ben je enthousiast geworden en zie jij jezelf in deze rol? Fantastisch! Upload je CV en geef in jouw motivatiebrief (je motivatiebrief voeg je toe in het uploadveld onder “Deel wat meer” op de sollicitatiepagina) in ieder geval antwoord op de volgende 3 vragen: 
- Wat zoek je in een stage en wat is je motivatie voor de afdeling? 
- Wat verwacht je van IKEA? Wat zou je willen leren? 
- Wat zijn de eisen vanuit school? 

Wij kijken uit naar je sollicitatie!
قدم طلب العمل