Skip to main content
.لم يتم حفظ أي وظائف

مقابلة وتفهم العملاء

Teamleder til Boligtilbehør, Aarhus

قدم طلب العمل
Aarhus, Denmark المبيعات Full time
معلومات الموقع

التوصيف الوظيفي

معرّف الوظيفة: 256598

تاريخ النشر: 18/09/2024

Derfor er vi helt vilde med dig

Vi søger en engageret leder, der brænder for mennesker og har en dyb forståelse for, hvad der skaber gode kundeoplevelser hos IKEA Aarhus. Du er en passioneret leder, som sætter kunderne i centrum og har en naturlig evne til at skabe relationer med både kunder og medarbejdere. Din forståelse for forskellige menneskers behov gør dig i stand til at skabe inspirerende løsninger, der gør en forskel i deres hverdag. Hos os handler det om at skabe et varmt og inkluderende miljø, hvor alle føler sig velkomne, og hvor du med din indlevelse og empati er med til at drive teamet og forretningen fremad.

Med din erfaring som leder - gerne inden for detailhandel og konceptvirksomheder - er du klar til at tage ansvaret for en af vores tilbehørsafdelinger og sikre, at vi når vores forretningsmål gennem stærkt samarbejde og ledelse.

Vi leder efter dig, der:
• Tænker selvstændigt og viser initiativ, samtidig med at du trives i et teammiljø.
• Er nysgerrig og ivrig efter at forstå kunderne og deres behov, og har erfaring med aktivt og behovsorienteret salg.
• Kan prioritere og organisere både dit eget og teamets arbejde effektivt med et klart fokus på forretningsmæssige mål.

Vi glæder os til at møde dig, der har lyst til at vokse med os og bidrage til vores fælles succes!

En dag I dit liv hos os

Du skal arbejde tæt sammen dine medarbejdere i forretningen, og sammen skal I sørge for, at afdelingen møder sine salgsmål og effektivt tilbyder de bedste løsninger til vores kunder.

Mere konkret vil dine arbejdsopgaver bestå i;
• Optimering af salg og lønsomhed ved at tage ejerskab i sortimentet samt aktivt promovere IKEAs forretningsprioriteter og fastsatte volumen.
• At handle hurtigt på forretningsmuligheder og feedback fra kunder, såvel som aktivt at holde øje med konkurrencen, udbud og præstationsanalyser.
• At kende dit sortiment og præsentere bredden og dybden af IKEA sortimentet for at kunne tilfredsstille og inspirere besøgende.
• At sikre at butikken er i fremragende stand og konstant fyldt op, så kunder har mulighed for at tage deres købsbeslutning selv.
• At skabe et tillidsfuldt miljø, ved at opmuntre til åben-, konstruktiv-, ærlig-, tovejs feedback med dit team og andre kolleger, og samtidig give inspirerende og motiverende instrukser til medarbejdere, samt engagere dem fuldt i IKEAs mål.

Sammen som et team

Du bliver leder for et team af både fuldtids- og deltidsmedarbejdere. Vi har et rigtig godt sammenhold, hvor vi bakker hinanden op og løfter i flok. Vi har alle et stort fokus på salg og service, for at sikre de bedste kundeoplevelser. Vi sørger for den rette træning, så du kan føle dig tryg og kompetent i jobbet.
Hos IKEA har du uendelige muligheder for at udvikle dig.

Har du spørgsmål eller brug for hjælp? Lad os tale med hinanden!

Du er velkommen til at kontakte Deputy Sales Manager, Maja Sørensen på mail maja.sorensen@ingka.ikea.com ved spørgsmål.
Vi gør opmærksom på, at vi udelukkende modtager ansøgninger via vores rekrutteringssystem og ikke via e-mail.

Yderligere informationer

• Stillingen er på 37+ timer om ugen på funktionærkontrakt, hvor mer- og overarbejde er inkluderet i lønnen.
• Arbejdstiden er placeret mellem kl. 8.00-20.00 mandag – søndag. Weekendarbejde hver 3. weekend.
• Du indgår i et vagtrul med både bemandings- og ansvarstimer, herudover planlægger du din egen arbejdstid ifh.t. forretningens behov.
• Løn efter kvalifikationer og inden for IKEAs lønpolitik.
• Vi har diverse personalegoder, herunder; Pensionsordning, helbredsforsikring, massageordning, kantineordning, personalerabat, rabatordninger med samarbejdspartnere, årsgave og bonusordning etc.
• Vi ønsker tiltrædelse d. 1.11.24 eller efter aftale.
Vi holder samtaler løbende og forbeholder os retten til at tage opslaget ned, såfremt den rigtige findes inden ansøgningsfristen


Ligesom vores hjem er vores talenter også mangfoldige, og i IKEA har vi en passion for rigtige mennesker. Ved jobsøgning er der nogle der kan miste modet, hvis de ikke opfylder alle kompetencer, men du er meget velkommen til stadig at ansøge. Vi vil gerne lære dig at kende og mulighederne er mange i IKEA, baseret på interesse, evner og erfaring. Vi håber du være med på rejsen og glæder os til at høre fra dig!
قدم طلب العمل