Skip to main content
.لم يتم حفظ أي وظائف

مقابلة وتفهم العملاء

Nå utvider vi kundesenteret på IKEA Sørlandet med ett helt nytt team og vi vil ha deg med!

قدم طلب العمل
Kristiansand, Norway التواصل مع العملاء Full time
معلومات الموقع

التوصيف الوظيفي

معرّف الوظيفة: 256609

تاريخ النشر: 13/09/2024



ER DU GLAD I Å HJELPE MENNESKER MENS DU PRATER I TELEFONEN?
På IKEA kundesenter hjelper vi daglig flere hundre mennesker med spørsmål rundt kjøp, montering og levering. For oss er det viktig at kundene våre synes det er enkelt å få den hjelpen de har behov for, uavhengig av hva de trenger støtte til eller hvor de tar kontakt med oss. Og på IKEA kundesenter jobber vi hardt for nettopp det; å gi kundene våre den aller beste opplevelsen.

IKEA kundesenter huser rundt 300 medarbeidere fordelt på tre lokasjoner: Billingstad i Oslo, IKEA Åsane i Bergen og IKEA Sørlandet. Denne gangen søker vi kunderådgivere til fulltidsstillinger på kundesenteret IKEA Sørlandet.

Hvorfor skal du velge oss?
IKEA er en sikker og ansvarlig arbeidsgiver som tilbyr konkurransedyktige lønnsbetingelser. Vi har gode pensjons- og forsikringsordninger, personalrabatt på IKEA og gode muligheter for å utvikle deg videre i IKEA om du ønsker det. Vi kan by på et mangfoldig og verdi drevet arbeidsmiljø – og vi har det gøy sammen på jobb.
Hos oss kan du være akkurat som du er. Det viktigste for oss er at du deler verdiene våre og inspireres av visjonen vår om å skape en bedre hverdag for de mange menneskene.

Dine ansvarsområder

Som kunderådgiver vil du være det første kontaktpunktet for kunden og din hovedoppgave vil være å hjelpe kunden etter at en leveranse, tjeneste eller produkt er kjøpt. Du vil også håndtere kundesaker og reklamasjoner knyttet til forsinkelser og skader på produkter og løse problemer som oppstår underveis i kjøpsprosessen. 

Andre oppgaver vil være å: 
• Besvare henvendelser fra kunder via telefon og chat
• Få mulighet til å prøve, feile og lære underveis 
• Bidra til et arbeidsmiljø hvor åpenhet, mangfold og ærlige tilbakemeldinger skaper tillit og hjelper mennesker til å utvikle seg 

Hos oss får du god opplæring i systemer, arbeidsmetodikk og rutiner. Du vil få tett oppfølging for å sikre at vi stadig forbedrer våre kundemøter og lærer av hverandre.





Hvorfor bør vi velge deg?

For å bli en av oss må du være deg selv. Og så må du like å ta i et tak og jobbe sammen med andre. Du er komfortabel med å håndtere kundemøter der det har gått galt i kjøpsprosessen, for så å finne de gode løsningene på ofte komplekse saker.

I tillegg ser vi i denne stillingen spesifikt etter deg som: 
 • Har en serviceinnstilt væremåte og er motivert for å løse utfordringer sammen med kunder og IKEAs servicepartnere 
• Håndterer stress og evner å prioritere
• Har gode kunnskaper innen IT og kan raskt ta i bruk nye systemer 
• Er tålmodig og jobber strukturert 
• Trives med telefon og PC som arbeidsverktøy 


Informasjon om stillingen:
Oppstart i stillingen er 2. januar 2025.
Opplæringsperioden er 12 uker. Det er viktig at du kan delta i hele opplæringsperioden.

Åpningstiden på IKEA kundesenter er 08:00-20:00 på hverdager og 09:00-17:00 på lørdager. Dette innebærer at du vil ha arbeidstider mellom klokken 08.00 og 20.15 på hverdager og 09.00-17.15 på lørdager. Du vil også jobbe èn kveldsvakt til 20.00 eller 20.15 per uke og èn lørdagsvakt i løpet av en fireukers periode.

Vi gleder oss til å motta din CV, søknad og skriftlige attester.
Har du skikkelig lyst på denne jobben, oppfordrer vi deg til å søke i dag. Vi rekrutterer fortløpende og dersom vi har nok gode kandidater kan det være at vi stenger stillingen før oppgitt frist.

Har du spørsmål vedrørende stillingen? Kontakt oss gjerne på epost ikea.recruitment.no@ingka.ikea.com
قدم طلب العمل