Skip to main content
.لم يتم حفظ أي وظائف

مقابلة وتفهم العملاء

Food Co-Worker, IKEA Linköping

قدم طلب العمل
Linköping, Sweden المطعم والمأكولات Part time
معلومات الموقع

التوصيف الوظيفي

معرّف الوظيفة: 258257

تاريخ النشر: 13/09/2024

OM DETTA ARBETSOMRÅDE

9 av 10 besökare äter mat hos oss på IKEA, vilket gör oss till en av världens största restaurangkedjor. Vi är stolta över den stora mängd prisvärd mat vi serverar varje dag. Mat som är god i smak och för miljön. Stolta är vi också över det team som får allt det här att fungera. Nu vill vi välkomna dig att bli en del av IKEA Linköping!


Här är din uppgift mer än att servera köttbullar. Din uppgift är att stärka kundens upplevelse med hjälp av mat. Våra kunder ska inte gå hungriga genom sitt besök hos oss. Du mättar våra kunder innan, under och efter deras besök hos oss. Plantbullar. Kanelbullar. Chips. Mjukglass. Lingonsylt. Du möter våra kunder i restaurangen, bistron och matbutiken vid utgången.  


Nu har vi nämnt vad du kan erbjuda våra kunder. Men vad kan vi erbjuda dig?  

Vad sägs om… 

- Lön enligt kollektivavtal och bra tillägg vid obekväma arbetstider? Till exempel dubbel timlön lördag efter kl. 12, hela söndagen och röda dagar.  

- Bra arbetstider? Tiderna varierar, men du slutar aldrig senare än kl 21 och jobbar bara varannan helg. När du är ledig så är du ledig.  

- På IKEA tror vi på människor och vi tror på din möjlighet att utvecklas, både mot specialistroller och ledarroller. Har du viljan och motivationen så får du hos oss stöttning i att utveckla din karriär och dina färdigheter.

- Personalförmåner? Vi ger 15% personalrabatt, frukost, friskvårdsbidrag, extra pensionsinbetalning, ytterligare bidrag för personliga inköp så som skor, tandvård, glasögon, cykel med mera.

VARFÖR VI KOMMER ATT GILLA DIG

För att trivas i vår uniform är det dock några saker du bör vara bekväm med:  

Du bör trivas med andra människor. Har du sett hur vi jobbar? Vi gör det tillsammans. Vi är beroende av varandra för att maten ska komma ut till kund. Du får energi av dina kollegor när ni utvecklas och arbetar tillsammans. Du är en viktig del i att vi ska lyckas leverera mat till de många människorna.    


Du bör gilla kontakten med kunder. Dagligen gör du ditt yttersta för att varje möte med kund ska bli ett möte som förgyller deras dag. Kort och gott så är du passionerad, precis som vi, för gott kundbemötande!


Du bör uppskatta att ha saker att göra. Det här jobbet är inte för dig som gillar att sitta still. Arbetsuppgifterna är många och varierande. Vi uppmuntrar att du tar initiativ! Här är vi inte rädda för att göra fel.  

För denna roll behöver du behärska det svenska språket då vi dagligen kommunicerar med kollegor och kunder på svenska. Vi ser det som fördelaktigt ifall du har arbetat inom restaurangbranschen eller arbetat inom kundservice tidigare, men vi letar efter nya kollegor som trivs i en restaurangmiljö och som brinner för daglig kontakt med kunder!

VÅRT TEAM INOM IKEA

Vår IKEA kultur är världsberömd. Vi har en enkel vision: att skapa en bättre vardag för de många människorna. Det betyder att vi vill påverka positivt överallt där vi verkar; i människors liv, i samhällen och för den planet vi delar. Vi erbjuder en arbetsplats som präglas av gemenskap, utveckling och ansvar. Du ska veta att våra medarbetare är vår allra viktigaste tillgång och att vi ständigt arbetar för rättvisa, inkludering och jämlikhet.

Ingvar Kamprad upptäckte att det var utmanande att göra en bra affär med hungriga kunder. Han gav oss den viktiga uppgiften att stärka kundupplevelsen med hjälp av mat. Idag är IKEA Food mer än bara en restaurang i varuhuset, det är en stor del av kundens upplevelse i våra varuhus. Vi vet att mätta kunder är nöjda kunder.

I restaurangen får du förbereda och servera mat till våra kunder och kollegor. Du tar betalt i kassan samt ser till att matsalen är fin och disken diskad. Vi på Food möter även kunder i vår Bistro där vi serverar vår kända korv och i Swedish Food Market där vi säljer allt ifrån chips till frysta köttbullar. Hos oss får du arbeta med ett par eller fler av ovanstående arbetsuppgifter. Allt detta gör du självklart tillsammans med ett gäng härliga kollegor, för att erbjuda kunden en god matupplevelse hos oss!

Frågor och support? Låt oss knyta kontakt!

Tjänsterna vi erbjuder är tillsvidareanställningar samt visstidsanställningar mellan v.47 - v.22 på 30.75h timmar i veckan. Detta innebär arbeta varannan helg samt 2-3 kvällar i veckan. Arbetstiderna varierar mellan dagtid och kvällstid, någon dag startar du 07:00 och någon dag slutar du 20:45.

Vi behöver inget personligt brev i den här rekryteringen. Istället bifogar du ett CV och svarar på några frågor vi ställer när du gör din ansökan. På IKEA använder vi oss inte av AI i vår urvalsprocess så vi ber dig att svara på dessa frågor med egna ord, då vi vill lära känna just dig lite mer.

Om du har frågor om tjänsten kan du höra av dig till rekryterande chef Alexandra Clasén., alexandra.clasen@ingka.ikea.com

Om du istället har frågor om själva rekryteringsprocessen eller din ansökan, kontakta ansvarig rekryterare, Jesper Borg, jesper.borg@ingka.ikea.com

Välkommen med din ansökan senast söndag den 22/9. Vi tillämpar fortlöpande urval och kan komma att ta ner annonsen tidigare ifall vi har fått in tillräckligt många starka ansökningar.



قدم طلب العمل