Skip to main content
.لم يتم حفظ أي وظائف

الموارد البشرية والمشروعات والدعم

People & Culture Generalist (Tijdelijk)

قدم طلب العمل
Hengelo, Netherlands الموارد البشرية Part time
معلومات الموقع

التوصيف الوظيفي

معرّف الوظيفة: 263035

تاريخ النشر: 24/10/2024



Geloof jij erin dat onze medewerkers onmisbaar zijn voor een unieke klantbeleving? Weet jij wat nodig is om het beste in onze medewerkers naar boven te halen en weet jij hoe je onze leidinggevenden het beste kunt ondersteunen om dat te doen? Dan word jij vast enthousiast van de onderstaande vacature.

In verband met een zwangerschapsverlof op onze afdeling zijn we op zoek naar tijdelijke ondersteuning. De HR-afdeling, binnen IKEA P&C (People & Culture) genoemd, bestaat momenteel uit twee P&C Generalisten, twee People Planners en een Stagiaire. We zijn op dit moment op zoek naar 1 collega die ons tijdelijk kan ondersteunen. In jouw rol ga je ons gedurende de periode van december tot juli ondersteunen voor 32 uur per week in het P&C team.

Wat je dagelijkse werkzaamheden zullen zijn

Als P&C team streven we ernaar om iedere dag een betere werkomgeving te creëren. Dat doe je als sparringpartner van een aantal leidinggevenden, door samen met je P&C collega’s grotere thema’s van begin tot eind vorm te geven en ook door waar nodig zorg te dragen voor een aantal administratieve/organisatorische taken.

In team People & Culture heb je verschillende rollen en dus een afwisselend takenpakket. Je biedt operationele ondersteuning aan leidinggevenden, ben je sparringspartner voor leidinggevenden en geef je mee vorm aan grotere thema's binnen IKEA Hengelo. Wat voor type werkzaamheden je tegen gaat komen:

• 1:1 gesprekken met leidinggevenden over hun team en de ontwikkeling daarvan
• Coachen/supporten van leidinggevenden in people processen
• Projecten vanuit de people agenda (lokaal, nationaal of internationaal) initiëren en implementeren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een vernieuwd onboardingsproces ontwikkelen, verifiëren en implementeren.
• Controleren en/of uitvoeren van administratieve handelingen.

Je biedt de teammanagers ondersteuning op operationeel niveau en hebt tegelijkertijd een adviserende rol. Jij geeft de teammanager advies en de juiste HR-tools om verschillende soorten gesprekken goed en volgens de richtlijnen te voeren. Als people & culture generalist ondersteun je de teammanager zo bij de verdere ontwikkeling van het team waarin je een aantal leidinggevenden ondersteunt en de people agenda drijft! Wij zijn op zoek naar een collega voor 32 uur per week.

Ons team binnen IKEA

Kan je het je voorstellen? IKEA begon ooit als klein postorderbedrijf in Älmhult, een Zweeds dorp op het platteland. Tegenwoordig vind je ons in 63 landen met een uniek assortiment. Werken bij IKEA, betekent werken in een wereld aan ideeën. Een wereld die door onze eigen collega’s wordt omschreven als een werkplek waar iedereen welkom is en je jezelf kan zijn. Waar we met elkaar het verschil maken voor zoveel mogelijk mensen en de planeet. Maar ook een werkplek waar je zelf je carrièrestappen bepaalt en waar veel ruimte is voor jouw praktische creativiteit en ideeën. En dat alles terwijl je werkt in een fijn team met collega’s die altijd voor je klaarstaan en je helpen wanneer dat nodig is.

Jij werkt voor de afdeling People & Culture. Deze afdeling is verantwoordelijk voor het bewaken en uitdragen van de unieke waarden van IKEA. En daar speel jij in jouw ondersteunde en adviserende functie een belangrijke rol in. In een team van 5 collega’s zet jij jouw specialistische vakkennis in. Of dit nu op het gebied van ziekteverzuim, talentonwikkeling of een ander gebied binnen HR is. De sfeer binnen ons team is open, transparant en met ruimte om kritische vragen te stellen.

Wie je bent

Bij IKEA vinden we het belangrijk dat jij jezelf kunt zijn. En dat jij in (creatieve) oplossingen denkt. Je komt zelfstandig met ideeën voor hoe we processen op een andere manier kunnen inrichten wanneer jij hier mogelijkheden voor ziet. Ook sta je achter jouw goed onderbouwde boodschap en kun je goed communiceren. Ook als dit betekent dat je iemand op gedrag moet aanspreken of minder leuk nieuws hebt. Verder houd je bij (ingewikkelde) projecten het overzicht en heb je sterke vaardigheden op het gebied van timemanagement. Wat je nog meer nodig hebt:

• HBO-werk- en -denkniveau, bijvoorbeeld door het afronden van een hbo-opleiding op het gebied van HR of door relevante werkervaring.
• Werkervaring in een soortgelijke rol binnen het HR-werkveld is en pre.
• Ervaring met projectmatig werken
• Kennis van wet- en regelgeving met betrekking tot de arbeidsmarkt, zoals de Wet verbetering poortwachter.
• Communicatieve vaardigheden in het Engels.
• De motivatie om incidenteel ’s avonds en in het weekend te werken.

Goed voor onze aarde en voor jou

Wat we vandaag doen, gaan we morgen weer iets beter doen. Want samen zorgen we voor de mens en het milieu. En IKEA zorgt ondertussen ook goed voor jou:

• Een bruto maandsalaris van minimaal €2685,95 tot maximaal €3454,16 per maand, afhankelijk van jouw kennis en ervaring.
• Een 13e maand en 8% vakantiegeld. Deze worden standaard in december en mei uitbetaald, maar je kunt er ook voor kiezen om deze maandelijks te ontvangen.
• Een collectieve bonusregeling. Deze wordt jaarlijks vastgesteld en bedraagt maximaal 150% van je bruto maandsalaris.
• Reiskosten voor het openbaar vervoer worden 100% vergoed. Woon je binnen een straal van 5 tot 20 km van de IKEA vestiging? Dan kun je ook kiezen voor een leasefiets. Reis je niet met het openbaar vervoer of met een leasefiets? Dan krijg je een tegemoetkoming in de reiskosten van € 0,23 per kilometer (tot maximaal 243 euro per maand).
• 15% personeelskorting bij alle IKEA-winkels in Nederland.
• Een informele en open werksfeer waar jouw ontwikkeling telt

Maak deel uit van een inspirerende, plezierige en snel ontwikkelende omgeving. Solliciteer direct naar je nieuwe bijbaan. Daarna:

• bellen we je binnen 5 werkdagen voor een korte kennismaking.
• heb je een kennismakingsgesprek met een van de P&C collega's
• hoor je binnen 7 dagen of je bent aangenomen!
قدم طلب العمل